Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe'

Jorge Javier pateix l'inici més dur de 'SV'

El programa ha patit un fort revés el primer dia de la nova edició

La nova edició de 'Supervivientes' ja és una realitat. Després de la benvinguda dels nous concursant a Hondures i de la rebuda de tots els seus defensors al plató de Telecinco a Madrid, ara toca fer balanç de l'audiència aconseguida en la primera gala.

En aquest sentit, tot i ser el programa més vist de la nit del dijous, 'Supervivientes' ha aconseguit un share del 32,7% en el dia de la seva estrena, quatre punts menys que durant la darrera edició, la qual, va comptar amb la participació estrella d'Isabel Pantoja. La cara del presentador, Jorge Javier, Vázquez, era un quadre i van ser molts els espectadors els que van comentar a través de les xarxes socials, que tenia un aspecte molt desmillorat.

La mala cara de Jorge Javier

I la veritat és que no és per a menys, ja que el de Badalona porta un ritme de vida  que al final li acaba passant factura. Després de patir un ictus l'any passat, Jorge Javier ha seguit amb el seu estrès habitual i ha empalmat les presentacions de 'Gran Hermano VIP', amb 'El Tiempo del Descuento', després de la suspensió de 'GH Dúo' pel 'Cas Carlota', i, ara 'Supervivientes'.

A més a més, el català també segueix al capdavant de 'Sálvame' i 'Sálvame Deluxe' i està de gira amb la seva obra de teatre. Així doncs, el que menys necessitava ara el presentador era rebre el resultat d'una  audiència que, malgrat que és bo, no ha aconseguit arribar al de la darrera edició amb la Pantoja.

Les esperances del presentador

No hi ha dubte que la cantant va ser un pilar fonamental  del programa i que passarà a formar part de la història d'aquest dur i sacrificat concurs. Davant aquesta situació, Jorge Javier no li queden més esperances que seguir lluitant pel programa i esperar que, fruit de la sort, les audiències pugin i pugui tornar a consolidar-se com un dels concursos imprescindibles per a Mediaset.

També et poden interessar...