URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

La nova 'cagada' de Jorge Javier que pot deixar-lo sense feina a Telecinco

Jorge Javier Vázquez al plató de Sálvame
L'audiència de 'Sálvame' està més molesta que mai | Cedida

Des que 'Pasapalabra' comencés la seva nova etapa a Antena 3, Telecinco no deixa de prendre mesures per aconseguir majors índexs d'audiència respecte al concurs presentat per Roberto Leal. I això ha donat lloc no només al fet que s'hagi tret de la màniga un especial de' Supervivientes' amb José Antonio Avilés com a protagonista, sinó també al fet que estigui intentant atrapar el públic amb diverses bombes informatives a 'Sálvame'.

No obstant això, aquesta última estratègia no està donant el fruit desitjat. És més, li està proporcionant nombroses crítiques i fins i tot a les xarxes socials s'està fomentant la idea de deixar de seguir el programa, cosa que suposaria que el seu presentador, Jorge Javier Vázquez, es quedés sense feina.

Per què està molesta l'audiència?

Un dels motius de l'enuig del públic amb 'Sálvame' s'ha produït perquè durant tota la tarda s'ha estat anunciant que es produiria un fet inaudit a la televisió. No obstant això, el que realment ha passat ha estat l'aparició d'una figura vestida de mort i, en descobrir-se, ha resultat ser Kiko Hernández , que ha tornat a plató després de dos mesos.

Una altra de les raons de les fortes crítiques de l'audiència ha estat que el programa ha estat venent que destaparia diverses 'bombes' que ha mantingut guardades durant temps. D'alguna manera, les han revelat, però sense donar dades ni noms. Una és un escàndol de la Família Reial,  i l'altra la infidelitat en un matrimoni molt conegut.

Una col·laboradora implicada

També han deixat caure que revelaran pròximament una altra història que té a veure amb una de les seves col·laboradores, concretament amb Lydia Lozano. Sembla que tenen pensat emetre el polígraf que ella es va realitzar el 2005 durant l'emissió del programa 'A tu lado', en relació amb cas d'Ylenia. Un polígraf que mai va arribar a veure la llum, ja que la pròpia protagonista va signar un document perquè fos així.

Sembla que 'Sálvame', en pro de l'audiència, està disposat a emetre'l, i això ha comportat molta molèstia entre el públic, indignat amb el que se li està fent a l'esmentada col·laboradora, que ha arribat a anunciar que marxarà definitivament del programa si el polígraf surt a la llum,

Tal ha estat l'enuig dels espectadors per aquests dos últims fets, que s'han manifestat a xarxes, no només demanant un complot perquè ningú més vegi l'espai de Telecinco, sinó també criticant obertament el format, amb missatges com ara «Venent fum des del principi i per dir què? RES. Per variar, ens prenen per tontos» o «Presa de pèl».


Comentaris

envia el comentari