María Teresa Campos al plató de 'Sálvame'

Jorge Javier ho revela: la popular mentida que explicava María Teresa Campos

La presentadora va perdre a una amiga a conseqüència de la greu mentida que anava explicant als seus cercles més propers

Jorge Javier Vázquez ha declarat la guerra a les Campos i ha tret una llista amb totes les males jugades que li han fet al llarg del temps o bé, històries que li han arribat per fonts molt properes i que embruten la imatge del 'clan' més popular de la televisió espanyola. Si bé és cert que en un primer moment el presentador va dir que no volia posar més llenya al foc, aquest s'ha animat i ha acabat enfonsant a María Teresa Campos.

María Teresa Campos es queda sense amigues 

En el capítol d'avui, Jorge Javier Vázquez ha explicat que María Teresa Campos va estar un temps explicant una falsa història sobre 'Sálvame' al seu cercle més proper. La presentadora va explicar durant un sopar que el programa havia disfressat a Lydia Lozano de Kiko Matamoros amb l'objectiu de riure - indirectament - de la quimioteràpia que estava patint la seva filla Terelu Campos,  la que era col·laboradora del programa i presentadora substituta de la versió 'Deluxe'.

Aquesta acusació no va convèncer per a res a Carmen Rigalt, amiga de María Teresa, que es trobava en el sopar on es va fer aquesta confessió. Rigalt va portar la contrària a la Campos dient-li que això no era cert i que la intenció del programa no era riure de la seva filla. Aquesta negativa va enfadar molt a María Teresa Campos i va acabar al bany del restaurant plorant amb ansietat per no poder controlar la situació 

Ara es desvincula de les seves filles

Cal recordar que l'última intervenció de María Teresa Campos a 'Sábado deluxe' es va fer sense el consentiment de les seves filles, les que acostumen a participar activament en les negociacions amb el programa a canvi d'una suculenta comissió. Quan Carmen Borrego i Terelu Campos es van assabentar de la participació de la presentadora al 'Deluxe', es va intentar cancel·lar l'entrevista, però no va ser possible perquè ja havia signat el contracte amb la productora.