El català Jorge Javier torna a la televisió de la manera més provocativa

El presentador ha compartit part de les seves vacances amb la seva íntima amiga, Mila Ximénez

Jorge Javier Vázquez
El presentador ha compartit part de les seves vacances amb la seva íntima amiga, Mila Ximénez | Telecinco

El presentador titular de 'Sálvame' ha tornat aquest passat dimarts, 1 de setembre, de les seves vacances. Ha gaudit en total d'un mes de descans, un temps que ha compartit amb la seva família, els seus gossos i la seva amiga Mila Ximénez, la qual l'ha acompanyat durant uns dies a bord d'un iot que ha llogat i que ha despertat tota mena de crítiques entre els espectadors. Alguns han considerat que les vacances a tot drap del català no s'ajusten a la complicada realitat que s'està vivint al nostre país.El presentador tornava avui al seu programa, sobre un iot virtual i lluint un curt i ajustat banyador on es podia llegir la paraula 'Boom'. De nou, el presentador aprofitava l'ocasió per a lluir figura i recrear-se davant l'atenta mirada dels seus fidels espectadors. Al iot l'acompanyava la seva amiga Mila, que també torna avui a la feina, mentre continua lluitant contra el càncer. Jorge començava demanant perdó de manera irònica als seus 'haters' per haver estat en un iot i per haver-se quedat a gaudir de les platges espanyoles, quan sempre que viatja acostuma a fer-ho fora de les nostres fronteres.Vázquez ha confessat a més una cosa que ha molestat a Mila i que, segons sembla, és una dada que fins ara desconeixia. El presentador li ha dit a Mila que la va convidar a un iot més barat i que després ell se'n va anar a un altre més car i amb uns privilegis superiors al que va compartir amb la seva amiga íntima. El motiu, segons el català, és que la seva amiga no podia gaudir del mar com en altres ocasions i, per això, va decidir pujar-la en una embarcació amb menys luxes, però que li serviria igual per evadir-se.

Mila Ximénez torna cansada de les crítiques

Per la seva banda, Mila Ximénez també ha tornat molt reivindicativa. La col·laboradora ha demanat perdó, de manera irònica, per haver tornat a treballar abans del que es preveu per estar cansada de no fer res a casa seva.

El que més ha sorprès és que Ximénez també ha demanat perdó sarcàsticament perquè no li estigui caient el cabell pel càncer que pateix, ja que, per fort que soni, és una qüestió que se li recrimina a les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari