Les vacances del català Jorge Javier acaben en sec

El presentador tornarà abans del previst

Jorge Javier Vázquez
El presentador s'incorpora a la feina el pròxim dimarts | Telecinco

Jorge Javier Vázquez està descansant i gaudint d'unes merescudes vacances després de la gran feina que va haver de fer durant la passada temporada on va haver de presentar múltiples programes. De fet, l'estrella de Mediaset va haver de presentar nous formats que van sorgir durant la quarantena amb l'objectiu d'omplir els espais de la cadena. Uns nous formats que van aparèixer quan era molt difícil fer programes en directe sense vulnerar les mesures de seguretat establertes per la pandèmia del coronavirus.

El presentador de Telecinco descansa durant tot el mes d'agost per tornar amb energies renovades al setembre, quan comença la nova temporada. La seva incorporació coincideix amb el 'reality' de tardor que presenta, fins fa poc 'Gran Hermano'. A poc a poc també s'incorpora a les tardes de 'Sálvame' però aquest és l'últim programa on torna, ja que la gran quantitat de col·laboradors i presentadors que el format té li permet allargar una mica les seves vacances.

Aquest any però sembla que les coses no seran del tot així i és que el confinament que s'han vist obligat a fer part dels col·laboradors del programa per culpa d'un positiu ha causat que la cadena tiri de col·laboradors i personatges no habituals per poder cobrir les baixes.

Jorge Javier Vázquez es reincorpora el dimarts

La tornada del presentador s'ha vist precipitada i les nombroses baixes que hi ha a 'Sálvame' han portat a Jorge Javier Vázquez a acabar abans les seves vacances i tornar el pròxim dimarts al programa de tardes. A més, aquesta nova temporada no hi ha un 'reality' que presentar a la tardor.

No obstant això, la tornada de Jorge Javier a Telecinco serà parcial i és que el presentador descansarà uns dies més abans de reincorporar-se a 'Sábado deluxe'. Aquest últim format torna aquest cap de setmana i l'encarregada de presentar-lo serà María Patiño. A més, cal tenir en compte que Jorge Javier està preparant el seu nou projecte musical, al costat de Sonia Madoc, excomponent de Sonia i Selena, amb qui cantarà un 'remake' del tema 'Yo quiero bailar'.


Comentaris

envia el comentari