Jorge Javier Vázquez anuncia que torna a la televisió

Jorge Javier té l'alta mèdica i anuncia que 'Supervivientes' començarà el 25 d'abril

El presentador ha assegurat per telèfon a 'Sálvame' que ja es troba en plena forma per tornar a la televisió

Jorge Javier ja està completament recuperat i ha rebut l’alta. Així ho confirmava el mateix presentador a ‘Sálvame’, mitjançant una trucada telefònica, en la qual també va poder donar finalment una data d’estrena de ‘Supervivientes’ després de tantes incògnites.

De la mateixa manera que en el seu dia explicava per telèfon a ‘Sálvame’ l’ictus que havia patit, ara decidia entrar també via telefònica per anunciar que el metge li havia donat l’alta mèdica i que per fi podia confirmar que presentaria ‘Supervivientes’: «Estic molt feliç perquè  he anat a realitzar-me les proves pertinents i el metge m’ha dit que puc presentar ‘Supervivientes’».  Davant l’alegria desbordada dels seus companys, el presentador aprofitava per anunciar la data exacta de la primera gala del ‘reality’: el 25 d’abril.

 

Els col·laboradors rebien amb alegria la bona nova
Els col·laboradors rebien amb alegria la bona nova | TELECINCO

Tothom espera l’inici de ‘Supervivientes’ amb candeletes

L’inici del programa de ‘Supervivientes’ d’enguany està causant una gran expectació a causa del seu fitxatge més esperat: el d'Isabel Pantoja.  Tothom està desitjant veure com es desenvoluparà a l'illa, i també, com serà el seu retrobament amb Jorge Javier, amb qui havia tingut una excel·lent relació fins que la ‘tonadillera’ va decidir oferir la seva primera entrevista després de sortir de la presó, al programa ‘El Hormiguero’, cosa que va molestar profundament al presentador.

Jorge Javier també ha explicat com va ser el moment en què li van comunicar la participació de la cantant al ‘reality’. Va ser el mateix Paolo Vasile qui li va trucar i li va dir: «Estàs assegut? Seu: Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’».

De seguida que va rebre l’alta mèdica, va trucar als seus superiors per informar-los i en aquell mateix moment es trobaven reunits amb la Pantoja, així que va poder mantenir amb ella una conversació telefònica del tot satisfactòria: «Ha estat una conversació que a mi m’ha agradat tenir.  Ha estat agradable, ella està molt i molt il·lusionada i m’ha dit que està disposada a donar-ho tot».

Jorge Javier explica com es va assabentar del fitxatge d'Isabel Pantoja
Jorge Javier explica com es va assabentar del fitxatge d'Isabel Pantoja | TELECINCO

 

Un fitxatge, el de la ‘tonadillera’, que està mantenint molta expectació entre els televidents i entre el mateix presentador, que  l'ha qualificat de fitxatge històric, a més de recordar que ella ja havia manifestat amb anterioritat, com li agradaria anar a ‘Supervivientes’: «Una figura com ella és una cosa històrica, i he recordat que una vegada que  va venir a casa em va comentar que estava com boja per anar al programa».