Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

Jorge Javier Vázquez rep amenaces de mort per les seves paraules a 'Sálvame'

El presentador està molt alarmat per uns missatges que ha rebut després de donar suport a Rocío Carrasco

Jorge Javier Vázquez és una de les cares més polèmiques de la televisió. El seu discurs sempre genera molt d'enrenou i està acostumat a veure's involucrat en escàndols per culpa de la seva inontinència verbal. El presentador do té por de dir la seva. Defensa i creu en la llibertat d'expressió i no està disposat a que ningú el silenciï per pensar diferent. Per aquest motiu, quan va afirmar que 'Sálvame' era un programa de «rojos i maricons», els seus detractors van trobar l'oportunitat perfecta per destrossar-lo.

Jorge Javier ha denunciat que va rebre serioses amenaces de mort per les paraules que havia dit. En un primer moment, no hi va donar importància, però quan va començar a rebre vídeos al seu telèfon personal, no va tenir més remei que posar l'assumpte en mans de la justícia. «Vaig haver d'anar a la Policia per denunciar dos vídeos on sortia jo i on, fent servir imatges de 'Sálvame', simulaven assassinar-me», ha declarat, visiblement afectat.

Malgrat aquest incident tan desagradable, el presentador no té por dels seus detractors i ha seguit opinant lliurement dels temes d'actualitat. No obstant això, aquest atreviment li ha tornat a costar un disgust.

Els missatges destructius que han indignat el presentador

Jorge Javier escriu a un blog de la revista 'Lecturas', titulat 'Vidas propias', on ha relatat el greu incident que ha viscut a causa de l'opinió que va manifestar sobre el documental de Rocío Carrasco. El presentador té una relació especial amb Rociíto i mai s'ha portat bé amb Antonio David, així que no té cap dubte que la filla de la Jurado diu la veritat i està disposat a tot per a demostrar-ho.

No obstant això, aquest afany per defensar la seva amiga li està costant molt car. Rep insults diàriament, tant al carrer com a les xarxes socials, tot i que el que més l'espanta són les amenaces de mort. «Com que soc proper a la Rocío Carrasco, he rebut milers de missatges en què se'm desitgen càncers, morts doloroses i mals diversos. Vaja, quina manera més bonica de donar suport a l'Antonio David!», escriu al blog de 'Lecturas'.

Els enemics de la família Jurado estan decidits a desmuntar la versió de Rociíto. Segons ells, no diu la veritat i fins i tot va mentir quan va explicar que es va intentar suicidar. Un equip de periodistes ha investigat sobre el tema i, pel que diuen, la filla de la cantant mai ha volgut suïcidar-se, però Jorge Javier persisteix en voler donar la cara per ella i assegura que Telecinco té les proves que demostren el relat de Rocío. «Es va intentar suïcidar amb tres classes de pastilles. Es va prendre 32 pastilles de tres classes diferents. Està tot acreditat», declara el comunicador, molt alterat.

Tot fa pensar que les amenaces no han tingut cap efecte, ja que Jorge Javier segueix defensant la seva teoria i opinant lliurement sobre 'Contar la verdad para seguir viva', el documental de Rocío Carrasco. «El testimoni de la Rocío és inqüestionable. Em sobren la majoria d'opinions», sentencia. Ha arribat a aquesta conclusió després d'haver patit un episodi que ha marcat un abans i un després a la seva vida: va haver d'anar a urgències per un mal de cap molt fort i, per un moment, va pensar que tenia una malaltia terminal. «Si em diguessin que m'ha tocat el Gordo, deixaria de treballar. Però no per viure bojament, sinó per preparar-me per acceptar l'adeu amb el mínim de por possible», comenta després de sortir de l'hospital.

El presentador està molt decebut amb el públic. Segons escriu a 'Vidas propias', considera que el fet que surti a la televisió no dona dret a ningú a bombardejar-lo contínuament. Aquestes paraules tindran efecte o seguirà rebent amenaces per cada cosa que digui?