URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Jorge Javier Vázquez apunta a Albert com a guanyador 'Supervivientes'

El presentador va revelar a 'Sábado Deluxe' que segons la seva opinió, Albert és el concursant de 'Supervivientes' candidat a guanyar el premi

Jorge Javier Vázquez ha revelat el seu preferit
Jorge Javier Vázquez ha revelat el seu preferit | TELECINCO

Jorge Javier Vázquez es mullava dissabte passat a ‘Sábado Deluxe’ i donava la seva opinió sobre qui creia que podria ser el possible guanyador de ‘Supervivientes’. Tot i que encara queda temps per la final del ‘reality’, a aquestes altures, la majoria d’espectadors ja tenen el seu concursant predilecte al cap com a possible guanyador, i el presentador del ‘reality’ no podria ser menys, així que es va decidir a donar la seva opinió sobre la persona que ell creu que té totes les qualitats per alçar-se amb el premi guanyador.

Per ara, «ningú es mereix guanyar»

«Parlant de supervivència, ara mateix cap es mereix guanyar (...). S’ho han de treballar moltíssim més encara, perquè com a supervivents cap d’ells es mereix guanyar. Encara no hi ha un concursant que diguis «ostres», però crec que Albert apunta maneres».

Al plató de 'Sábado Deluxe' s'ha parlat dels possibles guanyadors
Al plató de 'Sábado Deluxe' s'ha parlat dels possibles guanyadors | TELECINCO

 

Així es referia el presentador a l’esportista d’aquesta edició, Albert, que és atleta de salt de perxa i que es va fer famós per participar en el famós ‘dating show’ ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’.

Entre els col·laboradors que l’acompanyaven però, que no estaven del tot d’acord amb Jorge Javier, va sorgir un altre possible nom, el de Mónica Hoyos. Concretament, Miguel Frigenti afirmava: «A ‘GH VIP’ la vaig posar verda, però aquí m’està agradant moltíssim. Està lluitant molt».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari