Jorge Javier Vázquez esclata contra el Tribunal Suprem i Antena 3 per la pèrdua de 'Pasapalabra'

El presentador de ‘Sálvame’ ha donat el treu de sortida al nou espai de Mediaset anomenat ‘ Sálvame Banana’

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez arremet contra el Tribunal i Antena 3  | Telecinco

La gran derrota legal de Telecinco contra iTVB Global Entertainment ha obligat Mediaset a parar immediatament l’emissió del programa ‘Pasapalabra’. Aquest cop baix que ha rebut la cadena televisiva per part del Tribunal Suprem l’ha obligat a omplir el buit que ha deixat un dels programes més populars de les tardes durant la setmana.

A més a més, Telecinco ha respost a la resolució judicial donant més espai a ‘Sálvame’ i afegint-hi una nova versió anomenada ‘Banana’, la qual s’afegirà a les ja existents ‘Limón’ i ‘Naranja’. Així doncs, l’emissió d’un dels espais amb més audiència de Telecinco serà allargat i els seus col·laboradors tindran més protagonisme.

Jorge Javier Vázquez ataca el Suprem i Antena 3

Jorge Javier Vázquez, qui s’ha convertit en un dels presentadors estrella en els últims anys, ha estat l’encarregat de presentar el nou contingut del programa vespertí. Durant el discurs, el periodista ha aprofitat l’ocasió per mostrar el seu desacord amb la resolució del Suprem i el tancament de ‘Pasapalabra’. Primer de tot, Jorge Javier ha volgut insistir en el fet que la cancel·lació del concurs de preguntes és quelcom temporal, i que no es tracta d’un tall d’emissió definitiu. «És quelcom especial», ha explicat el presentador.

Pasapalabra
L'emissió de 'Pasapalabra' ha estat tallada per decisió del Tribunal Suprem | Telecinco

 

Aquesta declaració ha estat sense cap mena de dubte una indirecta cap al Tribunal Suprem, el veredicte del qual ha estat un cop molt baix per Telecinco. Encara que la decisió legal hagi estat el tancament de ‘Pasapalabra’, Jorge Javier Vázquez defensa la idea que Mediaset pot estar preparant alguna cosa que ara mateix no podem conèixer.

Conegut per no tenir pèls a la llengua, el badaloní ha seguit amb el seu discurs i ha arremès contra el seu rival televisiu per excel·lència, Antena 3. No satisfet atacant el veredicte del Suprem, s’ha aventurat a dedicar unes paraules a la competència.

«Tu poses una altra, i què hi ha? És com un aquari, gent movent-se… Gravat, tot gravat», ha comentat, fent al·lusió als programes d'Antena 3, els quals ha criticat per estar preparats i gravats amb antelació.

D’altra banda, Jorge Javier també va voler transmetre unes paraules d’admiració per a Telecinco, i recordant que la cadena s’ha mantingut en la cima durant tots aquests anys. A més a més, ha assegurat que l’èxit de Mediaset són els espais emesos en directe, sent aquests «el secret de la cadena» per posseir un gran índex d’audiència.

Juanra Bonet és el presentador
Programes d'Antena 3, com ara 'Boom', són gravats amb antelació | Antena 3

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari