Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier Vázquez assegura a 'Sálvame' que Kiko Hernández «s'ha enrotllat amb noies de la feina»

Continuen els dubtes sobre l'orientació sexual del col·laborador
Jorge Javier revela que Kiko Hernández ha lligat amb companyes de feina.  | Cedida

 

El col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández, sembla que ho sap tot de la privada dels famosos. En canvi, són poques les informacions que es tenen de la vida privada de l'exconcursant de 'Gran Hermano'. De fet, un dels seus secrets més ben guardat i que tan costa que desveli el col·laborador és sobre la seva orientació sexual. 

 

Durant l'última emissió del programa de Telecinco, Hernández va ser sotmès a un interrogatori per part dels seus companys, els quals volien que els donés alguna pista sobre els seus gustos sexuals. No obstant això, Kiko va continuar sent una tomba i no va dir res. Així doncs, i per treure-li tensió al tema, Jorge Javier Vázquez va voler ajudar al seu company dient a manera de broma: «Kiko no és gai, perquè sinó, ja ens hauríem enrotllat fa temps». Una ajuda, però, que se li giraria en contra. 

Kiko Hernández no dona detalls de la seva orientació sexual. | Telecinco

 

Kiko cau en la trampa

I és que Kiko es va ficar, sense voler, a la boca del llop, ja que va assegurar que, en realitat, tampoc s'hauria enrotllat amb Jorge Javier perquè «no acostumo a relacionar-me amb gent de la feina». Una afirmació que, ràpidament i sense que ningú digués res, va acabar desmentint: «Bé no, m'he equivocat», provocant el riure de presentador, qui sembla que tingués més detalls del que acabava de dir Kiko. 

 

Així doncs, Jorge Javier va aprofitar la patinada de Kiko per recordar-li que «tu t'has enrotllat amb noies de la feina», frase que va provocar l'alteració dels membres del programa i va convertir la cara de Kiko en tot un poema. 

María Patiño ho té clar

Per la seva banda, María Patiño va assegurar que ella té clar la seva orientació, i fins i tot no dubta quan li pregunten «què li agrada?» al seu company. «Li encanten les ties», reconeix la presentadora, sense dubtar-ho. No obstant això, segueix sense comprendre l'aura de confusió que continua presentant.