L'atac de gelosia de Jorge Javier a Carlota Corredera: «El programa és per a mi»

Rocío Carrasco concedirà una segona entrevista en directe i Jorge Javier haurà de compartir plató amb Carlota Corredera

Sempre s'ha rumorejat que entre els presentadors de 'Sálvame' existeix certa rivalitat. De fet, en més d'una ocasió hem pogut escoltar comentaris per part dels mateixos presentadors que confirmen els rumors. Tot i que Jorge Javier Vázquez sempre ha estat la cara més visible del programa, sovint ha de compartir protagonisme amb Paz Padilla i Carlota Corredera, que en un primer moment es van integrar per cobrir les seves vacances, però actualment són presentadores habituals.

Les dues presentadores han aconseguit substituir a Jorge Javier quan ell no pot assistir al plató de 'Sálvame' perque descansa o sencarrega dun altre programa. No obstant això, quan el presentador no ha de presentar cap 'reality', s'ocupa de pràcticament totes les tardes de 'Sálvame' i deixa de banda a les seves companyes, que si no treballen es queden sense cobrar i perden els seus ingressos.

Ara es rumoreja que Jorge Javier està perdent protagonisme i que, fins i tot, els directors de 'Sálvame' podrien acomiadar-lo o donar més importància a les seves companyes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El presentador va començar presentant els especials de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', però ràpidament va ser substituït per Carlota Corredera, que fins ara s'ha fet càrrec d'aquesta secció. Jorge Javier no deu estar gaire content amb aquesta decisió, ja que esperava poder ser l'encarregat de presentar la docusèrie de Rocío Carrasco. De fet, quan es va emetre la primera entrevista en directe a Rocío Carrasco, l'audiència va criticar l'actitud de Jorge Javier i, en canvi, es va lloar la professionalitat de Corredera.

Amb tot això, aquest dimecres, 26 de maig, Jorge ha confirmat que dimecres vinent, 2 de juny, s'entrevistarà en directe a Rocío Carrasco. Ara bé, el presentador s'ha mostrat molest perquè Carlota també estarà amb ell durant l'entrevista. Així doncs, ha volgut manifestar el seu malestar i ha demanat fer l'entrevista ell sol.

Jorge Javier pateix de gelosia

No hi ha dubte que el presentador més popular i millor cotitzat de la televisió espanyola també pateix de gelosia. Encara que Jorge Javier sap que Telecinco li confia els principals programes, li molesta no ser el protagonista.

A més, el català ha confessat que li agrada treballar en els programes nocturns de la cadena perquè així no ha de treballar a les tardes i té tot el dia lliure per poder fer el que vulgui. Així doncs, no s'entén que no confiï en la professionalitat de Carlota Corredera, que és qui s'encarrega de substituir-lo quan ell no treballa a la tarda. Dimecres vinent veurem quina és la decisió que pren Mediaset i si finalment Vázquez haurà de compartir plató amb Corredera.


Comentaris

envia el comentari