Jorge Javier Vázquez tanca files: «Ni un discurs més de VOX en aquest plató»

El col·laborador no ha entès la reprimenda del presentador

Plató de Sálvame
Jorge Javier Vázquez i Antonio Montero han protagonitzat aquest moment | Telecinco

Aquesta tarda el programa 'Sálvame' ha començat en un to molt elevat i han saltat les espurnes entre JorgeJavier Vázquez i Antonio Montero. El programa començava comentant la polèmica d'Alfonso Merlos, Marta López i Alexia Rivas i mentre que tots els col·laboradors es posicionaven a favor de la també col·laboradora Marta López, n'hi havia un d'ells que exercia la nota discordant i que a més, venia a defensar l'actitud d'Alfonso Merlos.

Els col·laboradors criticaven el fet que els protagonistes d'aquest triangle amorós s'havien saltat el confinament, però Antonio Montero començava a tirar pilotes fora i acusava només d'haver-se saltat el confinament a Marta López i Alexia Rivas, que eren les dues que s'havien saltat les normes per anar a casa del periodista i advocat.

Aquest comentari ha estat recriminat per Jorge Javier Vázquez, que ha afegit que els culpables eren els tres, sense deixar a fora a Alonso Merlos. Seguidament, el presentador afegia que aquest discurs és molt masclista i amb unes línies polítiques molt definides, amb les que ell no combrega. Ha estat per aquest motiu que Jorge Javier ha etzibat: «Ni un discurs més de VOX en aquest plató».

«Aquest programa és per a rojos i maricons»

Per si fos poc, Jorge Javier Vázquez afegia que el programa que presenta, 'Sálvame' està dedicat a «rojos i maricons» i que si no ho ets, no cal que vegis l'espai. Lògicament, el presentador estava ironitzant i portant a l'extrem les seves declaracions, però amb una clara intenció, no deixar parlar a Antonio Montero, qui en més d'una ocasió ha adoptat una postura molt extrema i que costa molt de comprendre, sobretot en el tipus de programa en el qual treballa i en l'entorn on es troba.


Comentaris

envia el comentari