YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Javier es troba casa seva destrossada en tornar de vacances

El presentador no esperava trobar-se amb aquesta escena després d'un mes fora de casa

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier es troba casa seva destrossada en tornar de vacances | Telecinco

Jorge Javier Vázquez ja ha tornat de les seves curtes vacances estiuenques, però en arribar a casa seva s'ha trobat una sorpresa molt poc desitjada. Segons ha explicat en el seu article habitual que es publica de forma setmanal a la revista 'Lecturas', Jorge Javier ha explicat que va aprofitar que marxava més d'un mes de vacances per pintar casa seva, ja que des que va començar a viure a la seva casa actual mai ho havia fet. 

Per desgràcia, quan va tornar a casa seva, a Madrid, va trobar-se-la «completament empantanada». Ens imaginem, amb això, que els pintors encara no havien acabat la seva feina i que es devia trobar la casa plena de plàstics i papers per cobrir els mobles i que no es taquessin de pintura, amb eines i pots repartits per tot arreu. La pitjor imatge que qualsevol voldria trobar-se en tornar a casa seva després d'un mes. 

«Entre l'estat de la meva casa i la meva ànima hi ha un cert paral·lelisme» 

Jorge Javier ha aprofitat l'estat de casa seva per fer un paral·lelisme amb la seva vida i com se sent actualment en l'àmbit personal. «No creia que el desordre seria tan gran a casa. Entre l'estat de la meva casa i la meva ànima hi ha un cert paral·lelisme: estem renovant-nos i fins a arribar a una millor versió de nosaltres mateixos hem de viure per un cert procés de 'destartalament'».

El presentador català continua dient que «hi ha un punt esperançador en veure la teva casa pràcticament atrotinada. Fas obres per a millorar-la, per a sentir-la més nova, perquè tinguis la impressió que encara que continua sent la mateixa, et farà més feliç. Una casa és com una persona: passen els anys i has d'estar molt pendent perquè no et mengin les esquerdes». 

Però, a banda de la seva casa, si hi ha una cosa que Jorge Javier ha trobat a faltar durant aquests mesos d'estiu han estat els seus cinc gossos. El presentador de 'Sálvame' ha explicat que «la parella que treballa a casa s'ha emportat els cinc i no arriben fins demà passat. Fa prop de trenta nits que somio amb ells. No hi ha nit que no ho faci»,

A més, Jorge anhela la vida anterior a la pandèmia del coronavirus: «Setembre hauria de ser agost de nou, tant de bo desaparegués el virus per sempre i el país funcionés com si fos setembre, donant-ho tot. És a dir, el que demano és la quadratura del cercle. Per demanar que no quedi», desitja amb força el conductor de 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari