Jorge Javier Vázquez confessa a qui votarà a les eleccions d'aquest maig

El presentador ha anunciat en directe que votarà Carmena i Errejón a les pròximes eleccions autonòmiques del mes de maig

El presentador català mai ha dubtat en el moment de compartir la seva opinió política
El presentador català mai ha dubtat en el moment de compartir la seva opinió política | LA COCTELERA

No és la primera vegada que Jorge Javier Vázquezno amaga les seves preferències polítiques. El dissabte passat, mentre s’emetia en directe el programa de 'Sábado Deluxe', va voler posar de manifest els candidats que té presents per a les pròximes eleccions municipals autonòmiques del mes de maig de la Comunitat de Madrid.

Se sap que el presentador català es descriu com una persona d’ideologia d’esquerres, i la seva opinió política és bastant coneguda. Així doncs, no va dubtar en anunciar que el seu vot anirà a la nova coalició de Manuela Carmena i Íñigo Errejón.

Aquesta declaració ha cridat molt l’atenció de qui coneix la relació que manté Jorge Javier Vázquez amb el polític Errejón, ja que ambdós van reunir-se en un sopar  catalogat de «sa». «No va haver-hi xafardejos, ni revelació de secrets de partit, ni maldats sobre altres personatges de la vida política del nostre país».

Un sopar amb un final incert

Encara que no s’han explicat els detalls, el cert és que després del sopar va sorgir un distanciament fruit d’un malentès entre els dos comensals. Sembla que Jorge Javier Vázquez va voler comunicar-se amb Errejón per demanar-li una per què, però el polític no li va respondre.

Tot i això, el presentador té molt clar que 'Más Madrid' ha de ser la que substitueixi el Partit Popular per governar la Comunitat de Madrid els quatre anys vinents.

Jorge Javier Vàzquez està actualment al capdavant de 'GH DÚO'
Jorge Javier Vàzquez està actualment al capdavant de 'GH DÚO' | EUROPA PRESS

 

Nou conflicte dins de 'Podemos'

La relació entre el líder de ' Podemos', Pablo Iglesias, i Errejón s’ha vist debilitada un cop més des que el segon va anunciar la nova unió amb Manuela Carmena el dia 17 d’aquest mes. Dins el mateix partit van sorgir defensors de la iniciativa 'Más Madrid' i detractors.

Malgrat que Errejón només va decidir abandonar el seu escó en el Congrés, la direcció del partit va manifestar a la premsa que espera que el polític abandoni definitivament el partit a favor de la nova unió política.

Manuela Carmena i Errejón, candidats de 'Más Madrid'
Manuela Carmena i Errejón, candidats de 'Más Madrid' | LA COCTELERA

 

Analitzant aquest panorama polític, el pròxim mes de maig succeirà una situació inusual: fins a cinc forces polítiques d’esquerres es presentaran a les eleccions autonòmiques de Madrid. Entre elles es troben el 'Partido Socialista Obrero Español (PSOE)', 'Más Madrid', 'Podemos', 'Izquierda Unida (IU)' i 'Equo'.


Comentaris

envia el comentari