Jorge Javier Vázquez en pla mig somrient amb vestit negre i camisa blanca

Jorge Javier Vázquez confirma un canvi de rumb: «No recordo l'última vegada»

Jorge Javier assumeix els seus problemes per trobar nuvi

Jorge Javier Vázquez està travessant un moment complicat, ja que porta molt de temps sense trobar parella i no entén per què. Va tenir una relació de més de deu anys amb un home misteriós anomenat Paco, però des de llavors no s'ha tornat a enamorar.

Assegura que se sent més còmode que mai amb el seu cos, però reconeix que és l'etapa en què menys està experimentant pel que fa a l'amor. Recentment ha reflexionat sobre aquest tema a 'Vidas propias', el bloc setmanal que escriu a la revista 'Lecturas'.

El presentador no ha tingut cap problema en assumir que fa més de tres anys que no té parella «i em comença a picar el cuquet". El frenètic ritme laboral que porta no li permet dedicar gaire temps a la seva vida sentimental, tot i que està disposat a fer certs canvis.

En una entrevista va reconèixer el perill que corria després d'haver arriba al punt més a la televisió: els seus detractors el vigilen i el públic l'estudia. Qualsevol pas que fa genera molta controvèrsia, i això no l'ha ajudat a l'hora de trobar un company de vida.

Jorge Javier vol deixar clar que aquesta sotragada l'ha provocat l'arribada del fred, ja que en aquesta època de l'any sol pensar en qüestions profundes. Assegura que durant els mesos d'estiu no perd el temps en reflexionar sobre determinats assumptes.

«Vull passar-me el dia sencer torrant-me al sol, remullant-me a la platja i pensant que no he de fer res en els següents sis mesos. Quan els dies es comencen a fer més curts m'imagino una altra vida, i això em porta a qüestionar-me si la que porto m'agrada».

 

Jorge Javier lamenta la seva situació: «Esperant amb ansietat»

Jorge Javier Vázquez sempre s'ha caracteritzat per ser terriblement sincer, així que no té cap pudor a reconèixer els seus errors. El problema és que aquesta vegada no sap on és la decisió, únicament és conscient que porta massa temps solter.

«No recordo l'última vegada que vaig veure una pel·lícula amb algú, ni l'última vegada que vaig passar un cap de setmana amb algú que em remogués l'estómac. O l'última vegada que vaig estar esperant amb certa ansietat un missatge o una trucada», escriu a 'Vidas propias'.

El comunicador reconeix ser bastant exigent, ja que no és el mateix passar una nit amb un amant que compartir vivències amb ell. L'última vegada que es va enamorar va ser de Paco, amb qui ara té molt bona amistat, i no ha tornat a experimentar res semblant.

Jorge Javier ha decidit centrar-se en el seu èxit televisiu, però delectar-se en la feina no és suficient per a cobrir certes mancances. Troba a faltar sentir il·lusió per algun home, així que està disposat a canviar per tornar-se a enamorar.

Jorge Javier, a punt de deixar-ho tot: «Me les piro al Brasil»

El presentador està convençut que aquesta lleugera crisi està motivada pel final de l'estiu, ja que és l'època en què més gaudeix. Pensa que a mesura que es vagi adaptant al fred de l'hivern pensarà diferent, tot i que de moment vol adoptar petits canvis.

«Les absències són molt més suportables a l'estiu perquè les substitueixes per una copa de xampany ben fresquet. Però l'hivern és una estació endimoniada per a suportar la manca de calor del cos aliè".

Hi va haver una època en què el comunicador assegurava que no tenia temps d'enamorar-se i que no estava interessat en aquests temes. No obstant això, ara estaria disposat a fer qualsevol cosa per trobar algú que l'estimi i el comprengui.

«Crec que em comença a picar el cuquet de trobar companyia. O això o me les piro al Brasil a treballar a la barra d'un bar servint únicament i exclusivament caipirinhes», relata a 'Lecturas'.