Jorge Javier Vázquez podria convertir-se en el nou tronista de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’

El presentador puede ocupar el puesto central del programa de Cuatro para encontrar el amor

Jorge Javier Vázquez, tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Jorge Javier Vázquez, tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | Europa Press
 

Ja fa sis mesos que Jorge Javier Vázquez, un dels presentadors estrella de Telecinco, està solter i sense compromís. I encara que públicament sempre estigui bromejant sobre temes amorosos i ‘flirtejant’ amb qualsevol home que coincideixi amb ell en un plató i que li cridi l’atenció, la realitat és que Jorge Javier és una persona més feta per estar en parella que solter.

A mesura que passa el temps, la seva desesperació va augmentant i les seves ànsies de trobar una mitja taronja que el completi es van fent cada cop més patents. I ara sembla que el programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ té una solució per acabar amb els mals de cap del presentador.

Així doncs, el presentador de ‘Sálvame’ podria acabar compaginant la seva faceta com a conductor del programa amb una de nova: la de tronista del programa ‘MyHyV’. Segons sembla, la cadena d’origen italià li ha fet una proposta que no ha desagradat gens a Jorge Javier, i que s’estaria plantejant seriosament la possibilitat de fer el salt.

Jorge Javier, de presentador a possible concursant

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez segueix cercant l'amor | Instagram @jorgejaviervazquez
 

 

Si les informacions fossin serioses i la notícia saltés a la llum, es desmentirien els rumors que van saltar fa un parell de mesos sobre una possible nova conquista del presentador. El que està clar és que tot el que va començar com una broma podria acabar sent un projecte força innovador i totalment sorprenent.

L’origen de la història va tenir lloc al plató de ‘Supervivientes’, quan Jorge Javier es va posar a parlar de com li agradaven els nois. En aquell precís moment es va fer patent la idea d’obrir un càsting amb possibles pretendents del presentador, i la cadena va convidar a tothom que volgués a enviar un correu electrònic al Mail del programa.

La proposta va causar furor i va acabar suposant un gran èxit, de manera que Vázquez, tot pompós, va començar a considerar seriosament la idea de convertir-se en el nou tronista d’un dels programes estrella de la cadena de televisió.

Bulldog TV és la responsable de la nova aposta

La responsable de fer la proposta no és altra que la productora que hi ha darrere de ‘Supervivientes’ i ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, Bulldog TV, que ha vist davant seu la possibilitat d’unir dos dels seus programes més importants i de més èxit.

Una idea amb la qual potser obtindrien bons resultats, i que resulta força atractiva tant per la productora com pel presentador, que estaria encantat de ser el centre de totes les mirades i atencions. D’aquesta manera podríem conèixer una altra faceta de Jorge Javier, i ell veuria ampliat el seu currículum.

De moment, l’únic que tenim clar és que el presentador mor de ganes de tornar a enamorar-se, i que això sumaria punts a l’hora que es decidís a acceptar la proposta i fer un canvi radical a la seva trajectòria professional.


Comentaris

envia el comentari