El cognom Pantoja és el responsable de l'expulsió d'Anabel a 'GH VIP'

Segons Jorge Javier, hi ha una sobredosi del clan Pantoja

Jorge Javier va opinar sobre l'expulsió d'Anabel Pantoja
Jorge Javier va opinar sobre l'expulsió d'Anabel Pantoja | TELECINCO

Anabel Pantoja es convertia ahir en la primera expulsada de la setena edició de ‘GH VIP’. La neboda de la cantant Isabel Pantoja va arribar molt compungida al plató de Telecinco, on es va retrobar amb el seu xicot mentre es preguntava què havia fet per merèixer ser la primera expulsada, amb un 80% dels vots de l’audiència.

 

«Em fa por que no s’hagi transmès com m’he comportat. Crec que no he comès cap error. Tan odiada sóc? De veritat que no m’ho esperava. Fa cinc anys que estava esperant això, però bé, no li he agradat a l’audiència» es lamentava Anabel. Jorge Javier Vázquez però, tenia el seu propi diagnòstic de la situació i l’explicació del perquè havia estat expulsada Anabel Pantoja.

El cognom Pantoja, culpable de la seva expulsió

Pel presentador, el problema no ha estat d’Anabel Pantoja, sinó més aviat del seu cognom, que hauria provocat que cert sector de l’audiència es trobés cansat de veure sempre a la pantalla als integrants de la família Pantoja: «Crec que no ha depès de tu. Crec que en el teu cas el cognom Pantoja ha estat un hàndicap. Per a determinat públic, pot haver-hi una sobredosi de Pantoja».

 

Anabel no s'acabava de creure que fos la primera expulsada
L'audiència estaria cansada de veure sempre els Pantoja | TELECINCO

 

D’aquesta manera, Jorge Javier intentava treure-li part de les culpes a Anabel i tranquil·litzar-la: «Crec que l’audiència sí que dóna suport massivament a Isabel Pantoja per la seva trajectòria artística i a Kiko li van donar suport fins al final perquè fa molts anys que es guanya el favor del públic. La seva germana en canvi, va ser la primera expulsada perquè la van veure com una còpia de Kiko i tu, ets una Pantoja que s’està obrint camí però que encara no tens tant de suport com per a seguir», li va explicar.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari