El dard enverinat de Jorge Javier a Emma García que fa tremolar Telecinco

El presentador no entén la falta de transparència del programa

Jorge JAvier Vázquez a 'Sálvame'
Molts testimonis de les estafes d'Avilés han acudit a 'Sálvame' | Telecinco

Tot i que fa més de dues setmanes que 'Sálvame' està destapant les tèrboles polèmiques de José Antonio Avilés, escoltant testimonis i mostrant diverses proves, sembla que quan arriba el cap de setmana aquest degoteig de testimonis mor i comença un bàlsam per al col·laborador de televisió.

El programa defensa a Avilés

'Viva la vida', el programa en què col·laborava el supervivent abans de volar cap a Hondures, dóna el silenci per resposta i construeixen una defensa feia el concursant, al·legant que no poden llençar-se al coll d'Avilés per falta de proves, assenyalant a la resta de programes que si que ho fan.

Els arguments dels companys de plató d'Avilés són una mica laxos, ja que argumenten que no poden opinar sobre els testimonis perquè no han vist res durant la setmana i, a més, afegeixen que no es pot destruir algú sense aportar proves.

És curiós que s'acullin a aquesta presumpció d'innocència, quan tots els programes de la cadena es basen en part en la vida privada dels famosos i lògicament, 'Viva la vida' no és l'excepció. Això ha fet esclatar a Jorge Javier Vázquez que ha volgut enviar un encàrrec a una de les col·laboradores de 'Viva la vida'.

Jorge Javier Vázquez estira les orelles a Isabel Rábago

L'argument que va fer servir Isabel Rábago per no comentar les gestes d'Avilés a 'Viva la vida', va ser escudar-se en què no havia vist 'El diari d'Avilés', l'especial de 'Sálvame' on es mostraven proves i testimonis de les jugades del col·laborador.

Davant d'això, Jorge Javier li ha dit a Rábago que el fet que ella no hagi vist la televisió no li resta crèdit a les informacions del seu programa. El silenci del programa d'Emma García segueix aixecant polseguera fins i tot dins de la mateixa cadena.


Comentaris

envia el comentari