Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier Vázquez toca fons i suplica ajuda desesperadament: «Problemes de salut»

Jorge Javier Vázquez està al límit i defineix aquest últim any com a «desastrós»

Jorge Javier Vázquez no ha viscut un any gaire benèvol en l'àmbit personal. Es tracta de la seva malmesa salut, la mort de Mila Ximénez, la pandèmia i d'un inici de curs a 'Sálvame' envoltat d'alguna polèmica.

 

El presentador català s'ha obert novament en canal per explicar a la seva estimada Mila Ximénez, que va morir el juny d'aquest any, les preocupacions més grans. Un nou post al seu bloc de 'Lecturas' que segur que no deixa indiferent ningú.

«De veritat, jo pensava que quan no hi fosiss, la vida dels que t'hem estimat seria com un passeig en góndola perquè estaries protegint-nos. Doncs quin desafiament», començava la seva reflexió.

Jorge Javier Vázquez parlant
Jorge Javier Vázquez no ha viscut el millor any de la vida.. | GTRES

«Quin principi de temporada més desastrós», confessa Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez no està gens animat i així ho fa saber a Mila Ximénez en aquest post tan íntim que li ha dedicat. «Parlo de mi, que és el tema que aparentment millor domino. Remeno dues hipòtesis: o estàs desitjant que me'n vagi amb tu perquè el lloc on estàs ha de ser la llet o t'estàs divertint molt fent-me la vida impossible», exposa.

«Des d'aquí et demano per favor, para ja, quin principi de temporada més desastrós, no en recordo un altre de pitjor des de fa segles. La cosa va començar a pintar malament a l'estiu, que vaig haver d'obligar-me a sortir de casa perquè em toqués l'aire. Acabàrem Cristina i jo a Corfú, i ja ens recordàvem molt de tu a totes hores», desvetlla el català.

Jorge Javier Vázquez viu la seva pitjor època

Jorge Javier Vázquez no té problemes a parlar de la seva negativitat. «Vam tornar per iniciar una temporada que, com et dic, crec que ha estat la pitjor en molts anys. Així, perquè et facis una idea. 

He tingut problemes de salut que m'han obligat a suspendre la televisió i funcions de teatre, desgana generalitzada i absència de bogeria vital», reflexiona el conductor de 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier està trist i recorda cada poc temps Mila Ximénez. | GTRES

A més, el comunicador de Telecinco reconeix el que va perdre amb la marxa de Mila. «M'he adonat, Mila, de la brillantor que donaves a la meva existència. Junts érem la bombolla del xampany, el llaç d'una caixa de regal. Un brindis etern, però bé, no hi ets i hem de seguir».

Jorge Javier no veu la llum des de la mort de Mila

«Per mi era més que una amiga», explicava el presentador fa dos mesos a 'Sálvame'. «Ara m'he adonat que era gairebé com la meva parella. L'única cosa que ens faltava era el sexe», confessava entre rialles el conductor de 'Sálvame'.

Mila i Jorge Javier mantenien una relació molt estreta des de fa molts anys. «Complicitat, convivència, passar-s'ho bé, discutir de tant en tant, gaudir absolutament de tot. Jo amb ella sempre estava acompanyat».

Mila Ximénez col·laborant a Sálvame
La mort de Mila Ximénez ha deixat molt tocat Jorge Javier. | Mediaset

«Des que Mila se n'ha anat, em sento més sol que mai. A 51 anys he sabut què és el buit perquè el que he tingut amb ella no ho tindré mai més», admetia el presentador.

«No tinc ganes de sortir, de relacionar-me… Tinc la sensació que m'he quedat sense la meva parella». Jorge Javier explicava que vol «tenir algú amb qui il·lusionar-me, comprometre'm», cosa que li està costant aconseguir en els darrers anys.