YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Javier Vázquez demana perdó per haver criticat Badalona sense pietat

El presentador estrella de Telecinco ha fet marxa enrere després de totes les crítiques que ha rebut

Jorge Javier Vázquez a la final de 'Supervivientes'
El presentador va ser molt crític amb la seva ciutat natal. | CatalunyaDiari

Tot i que Jorge Javier Vázquez sempre ha fet bandera d'haver nascut i passat la seva adolescència a Badalona, aquest passat dissabte va aconseguir posar-se en contra molts dels seus conveïns, que fins ara estaven orgullosos de l'ambaixador que tenien de la ciutat a Madrid.

Tot va començar quan Agatha Ruiz de la Prada, va participar com a convidada a 'Sábado Deluxe' i va voler recordar aquells estius en què estiuejava a Badalona. La dissenyadora explicava que tenia records d'una gran finca, amb un parc d'atraccions i molts altres divertiments. Aquestes explicacions no van convèncer el presentador, que va replicar dient que ell no recordava aquesta ciutat, al·legant que a Badalona no hi havia finques.

Badalona és una de les ciutats «més lletges d'Espanya»

Així mateix, Jorge Javier Vázquez va assegurar que si és cert que hi havia famílies benestants amb residències a la ciutat, seria abans que ell naixés, ja que considera que en aquells anys el lloc no gaudia de tant prestigi com per ser un lloc de preferència per a les famílies amb cert poder econòmic.

No content amb això, el presentador va dir que Badalona és sense cap dubte una de les ciutats més lletges de tot Espanya, una afirmació que li ha costat cara i que les xarxes socials no van dubtar a retreure-li, considerant que el periodista estava sent molt injust amb la ciutat que el va veure néixer i créixer.

El presentador demana poder explicar-se en directe

Aquest mateix divendres, quan passaven pocs minuts de les vuit del vespre, el presentador ha demanat permís al director del programa per esmenar les seves paraules i poder explicar-se. Segons ha explicat, ell no tenia coneixement de tota aquesta part bonica de la ciutat, ja que la seva experiència i els seus records es delimiten al barri de Sant Roc, el lloc on es va criar i que segons ell, no era un reflex de les luxoses construccions que va explicar Agatha Ruiz de la Prada en la seva entrevista.

Finalment, el presentador ha demanat perdó i ha admès que ha estat molt injust amb una ciutat que des dels inicis dels seus temps ha lluitat per estar a l'avantguarda i que amb el seu comentari estava tirant per terra tota la feina que s'ha fet en els últims anys.


Comentaris

envia el comentari