Jorge Javier revela en directe el calvari que està vivint enmig de la quarantena

El presentador ha volgut destapar la situació en directe a 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez, presentador de Telecinco
El presentador ha volgut destapar la situació en directe a 'Sálvame' | Telecinco

Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame', ha volgut parlar avui amb el director del programa per compartir amb ell una informació que l'està turmentant els últims dies. La passada setmana el presentador comentava que un partit polític estava difonent vídeos seus manipulats amb l'única intenció d'enfonsar-lo mediàticament.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Assegura que es tracta d'un vídeo manipulat

Aquest dimarts el presentador ha volgut ampliar la informació i posar nom a tot això que li està passant. Segons ha explicat Jorge Javier, des de fa setmanes, tot un seguit d'usuaris a Twitter han començat a compartir un vídeo manipulat, ajuntat fragments antics i del present, aconseguint un muntatge final on es pot veure com el presentador parla despectivament de la gent gran.

Davant d'això, Jorge ha explicat que mai s'ha referit d'aquesta manera a la gent gran i que li molesta molt que s'estiguin enfadant espectadors del programa per una cosa que és totalment incerta.

Revela qui manega la suposada campanya de desprestigi

El català ha explicat que ha pogut observar que molts missatges provenen de comptes falsos que s'encarreguen de difondre missatges relacionats amb l'extrema dreta i que molts d'aquests missatges són idèntics uns amb els altres, pel que creu estar sent víctima de tota una maniobra que estaria pensada només per posar en perill la seva imatge pública.


Comentaris

envia el comentari