Jorge Javier Vázquez hablando en 'Sálvame'

Cabreig monumental de Jorge Javier Vázquez al 'Sábado Deluxe'

María Patiño es va emportar una bona esbroncada

Jorge Javier Vázquez  fa més de 10 anys que comparteix plató amb els col·laboradors de 'Sálvame', després de tant de temps les confiances acaben portant algunes situacions complexes i inesperades. 

Els  platós  de les diverses versions de 'Sálvame' són molt diàfans i el terreny s'amplia també a les que passen darrere de les càmeres, però sempre amb un  ordre. La falta d'aquest ordre es va fer  visible aquest dissabte quan María PatiñoKiko Matamoros van iniciar una discussió fora del plató, mentre els altres companys estaven en pantalla.

Aquest desordre va fer que el presentador tragués foc pels queixals i renyés  als seus col·laboradors, demanant que fossin professionals i respectessin als espectadors que des de la seva casa no estaven entenent res del que estava succeint perquè no n'estaven tenint imatges.

La conversa entre Kiko Matamoros i María Patiño va elevar-se de to, molt més del que hauria per estar fora de pla i de plató, i va acabar provocant un crit de Jorge Javier que va deixar tot el món de pedra: «¡Maríaaaaa!».

La conversa va aturar-se de cop després del crit de Jorge Javier, que va continuar amb el seu empipament: «Hi ha quatre persones parlant i no hi ha ningú dins del pla. Us creieu que és normal? De debò que no ho entenc. A vegades no entenc que cony fem aquí. Joder. De debò. És que aneu a la vostra puta bola. Quatre converses».

Què estem fent?

Aquesta situació va fer que el presentador es fes una  reflexió  en veu alta, i es preguntés a ell mateix què estan fent cada dissabte  en l'exitós programa de Telecinco. La falta d'ordre que s'acostuma a protagonitzar durant els moments de més audiència del programa, però a la vegada, dificulta que els espectadors del programa puguin seguir a la perfecció el fil del programa des de casa seva.

També et pot interessar...