El dia que el Jorge Javier va arribar al límit i va estar a punt d'abandonar Telecinco

Fa cinc anys el català va absentar-se del programa durant dues setmanes

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha explicat en directe la raó de la seva desaparició de 'Sálvame' l'any 2015 | Telecinco

Si parlem de Jorge Javier Vázquez, ens estem referint a un dels presentadors amb més aparicions en la història de Telecinco. Fa 20 anys que el català està a la televisió i més de 15 en la cadena de Paolo Vasile.

Jorge Javier és una de les apostes segures de Mediaset, ell va ser l'encarregat de rellevar a Mercedes Milá en 'Gran Hermano’ i a més va ser designat com el presentador de 'Supervivientes' quan el 'reality' no collia els mateixos grans resultats d'audiència que ara.

L’única aturada de Jorge Javier a la televisió

Per si no fos prou, el català durant aquesta època també ha presentat altres formats com 'Hay una cosa que te quiero decir’ o 'La casa fuerte'. A tot això cal sumar-li el seu treball en el teatre.

La realitat és que el presentador no para, sembla incombustible. Cal remuntar-se fins a 2015 per a observar una aturada de Jorge Javier. Fa cinc anys el català es va absentar durant diverses setmanes de 'Sálvame' sense cap motiu, ja que no era el període de vacances.

Aquesta absència no va ser justificada en el seu moment, per la qual cosa molts van pensar que el presentador estava de vacances, encara que no va ser així. Mai es va saber el motiu de l'abandonament de Jorge Javier, encara que alguns mitjans van especular amb un possible desacord amb diversos directius de Telecinco

Gairebé que no va donar temps a rumorejar, ja que quan es va començar a sospitar sobre la seva baixa, el presentador va tornar. Cinc anys després, el presentador ha explicat a 'Sálvame' tot el que realment va passar i el veritable motiu de la seva marxa.

Jorge Javier explica la seva marxa de fa cinc anys

Segons ha explicat Jorge, l'any 2015 va arribar al límit a causa del mal ‘rotllo’ entre Mila Ximénez i Kiko Matamoros, membres del conegut i passat 'eix del malament', una cosa amb la qual habitualment feien broma, ja que eren els col·laboradors més durs.

Pel que sembla el presentador estava fart dels seus enfrontaments i d'haver de posicionar-se per a defensar a un o a l'altre.  «Jo vaig marxar de ‘Sálvame’ per vosaltres!», va dir el presentador. Jorge no va voler aprofundir més, però segurament i tal com apunten des del 'ABC', aquest va ser el motiu pel qual el català va abandonar uns dies el programa.


Comentaris

envia el comentari