Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

Jorge Javier Vázquez, fart de Belén Esteban: «Acabes de demostrar la persona que ets»

Belén Esteban ha abandonat 'Sálvame' perquè Jorge Javier ha ensenyat una fotografia de la seva papada

Belén Esteban ha tornat a 'Sálvame' després de complir amb el seu confinament per la pandèmia de la Covid-19. La col·laboradora havia idealitzat el retrobament amb els seus companys, però el seu 'Deluxe' es va convertir en un camp de mines.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jorge Javier Vázquez abandona el programa

Aprofitant la seva aparició, Belén Esteban va voler denunciar algunes injustícies socials i és per això que va demanar més ajudes al govern per tal que la gent del carrer pugui fer front als efectes econòmics del coronavirus.

No obstant això, aquest discurs no va convèncer a Jorge Javier Vázquez, que va sentenciar que Belén no té dret a fer aquest tipus de discursos, ja que ella ja no és de poble i la seva situació econòmica no té res a veure amb la gent de carrer. Per contra, Belén va defensar-se al·legant que les seves amigues i germans viuen una vida molt corrent i estan patint els estralls de la pandèmia

De nou, Vázquez va tractar de sensacionalista a Belén i va fer esclatar la guerra. Per aquest motiu, Belén Esteban va amenaçar en abandonar el programa i deixar a mitges l'entrevista, però això no va passar, ja que el presentador va fer-ho abans, deixant a Lydia Lozano com a conductora. Des de llavors, Belén ha estat fent tot el possible per no coincidir amb Jorge Javier. Tot i això, finalment van fer les paus, però han tornat a esclatar. 

Tot ha començat quan Belén Esteban ha manifestat que no li importa que publiquin fotografies de la seva papada a les xarxes socials, fent una clara referència a María José Campanario. Segons sembla, Kiko Hernández no havia vist la publicació i Jorge Javier ha ensenyat la fotografia en què es fa mofa de Belén, un gest que no ha agradat a la col·laboradora.

Tot seguit, Belén s'ha mostrat indignada i ha fet saber que no li ha agradat gent el que ha fet Jorge Javier. El presentador no ha entès el seu enuig perquè realment només ha ensenyat la fotografia a Kiko Hernández.

Amb tot això, fart de Belén Esteban, ha confessat que és molt difícil treballar amb ella i la col·laboradora ha abandonat el plató dient que anava a buscar el mòbil. Per si no n'hi hagués prou, Jorge Javier ha afegit que «acabes de demostrar la persona que ets».

Belén Esteban no ha tornat a plató

Tot i que la col·laboradora ha sortit per anar a buscar el seu telèfon, no ha tornat a entrar. Així doncs, Miguel Frigenti i Kiko Hernández s'han quedat sols a la taula i han manifestat que sembla la final d'un 'reality' perquè cada vegada hi ha menys gent. Haurem d'esperar per veure si això és el principi d'una nova guerra entre presentador i col·laboradora o fan les paus.