Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez hi torna: revés a Antonio David Flores

El badaloní torna a carregar contra l'excol·laborador de Telecinco

Aquest cap de setmana, Jorge Javier Vázquez va fer les últimes funcions de 'Desmontando a Séneca' al Teatre Reina Victoria. Després de l'última representació, va parlar amb Europa Press per a fer un balanç d'aquesta etapa i analitzar els temes d'actualitat. També va aprofitar l'ocasió per a enviar un dard enverinat a Antonio David Flores.

El badaloní va aparèixer davant dels mitjans orgullós i radiant de felicitat. L'èxit que ha collit durant aquests dos mesos, en què ha fet ple en cada funció, l'ajudaven a tenir aquest estat d'ànim. Va admetre que li feia certa llàstima que s'acabés, però és conscient dels problemes a què van haver de fer front.

«El gener va ser un mes complicadíssim, perquè ens va agafar la variant òmicron en tota la seva esplendor», recordava Jorge Javier. En qualsevol cas, el balanç que fa no pot ser més satisfactori. «L'experiència, meravellosa. Estic molt content», afegia.

Després de dos anys «sense ni un cap de setmana lliure», ara li toca recarregar piles i centrar-se de ple en la televisió. No té gaire clar què li depararà el futur pel que fa a la faceta d'actor, però descarta que es retiri.

«Imagina't: tinc 51 anys, però si he après alguna cosa amb aquesta obra de teatre és que no se sap què passarà demà», va apuntar. Ara mateix, l'únic que té al cap és prendre's un petit descans.

Prèviament a l'entrevista amb Europa Press, el presentador havia sigut notícia per un comentari que va fer a 'Sálvame'. Va dir que tenia la intuïció que Ana María Aldón se separaria de José Ortega Cano, cosa que ella va desmentir a 'Viva la vida'.

Jorge Javier va intentar justificar-se puntualitzant que simplement va ser una «intuïció». I va posar l'exemple del que li passa a una companya del seu programa. «No s'equivoca, la Conchita Hurtado (amb el polígraf)? Com m'he d'equivocar, jo, que soc vident?», va comentar entre rialles.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge javier Vázquez fa un balanç positiu de l'etapa al teatre | GTRES

En qualsevol cas, va aclarir que s'alegrava molt que les coses entre ells funcionessin i que lluitessin pel matrimoni. Havia fet un comentari innocent que alguns van interpretar com una informació.

També va fer referència a un dels projectes televisius que més l'il·lusionen. Presentarà una temporada més de 'Supervivientes'. S'havia especulat que aquest any potser no comptarien amb ell.

Sobretot perquè el van apartar de 'Secret Story' i per les dades d'audiència mediocres que últimament han obtingut 'Sálvame' i el 'Deluxe'. Mediaset aprecia cert desgast en el presentador, que ja no té tan bona acollida per part del públic.

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes'
Jorge Javier Vázquez tornarà a presentar 'Supervivientes' | Mediaset

 

Jorge Javier Vázquez recorda els que el critiquen

També es va considerar la possibilitat que Jorge Javier es quedés fora del reality per culpa d'un dels concursants. Els últims dies havia sonat amb molta força el nom d'Antonio David Flores com a fitxatge estrella per a viatjar a l'illa. I és que l'excol·laborador és un dels grans enemics del català des que va sortir a la llum el testimoni de Rocío Carrasco, que el va acusar d'haver-la maltractat.

El comunicador va voler fer callar tots els rumors confirmant que presentaria el format, que encara no té data d'estrena. El més probable és que es comenci a emetre a partir de l'abril amb l'objectiu de remuntar les males xifres d'audiència de la cadena.

El sorprenia que alguns rumors el situessin fora del reality de supervivència. I va assenyalar com a responsables els seguidors d'Antonio David Flores. «Sí, el presento. No m'han dit el contrari».

Jorge Javier  Vázquez no entén «d'on surten aquestes coses. Això és la bassa blava, que cada vegada són menys», va dir fent referència a la Marea Azul, el moviment que defensa l'excol·laborador.