YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Javier Vázquez: «La meva homosexualitat em marcarà per sempre»

El presentador de ‘Sábado Deluxe’ surt en defensa de les declaracions de Kiko Rivera i comparteix la seva pròpia experiència

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha parlat de la seva homosexualitat per defensar a Kiko Rivera | Telecinco

Si bé s’esperava que el programa ‘GH DÚO’ destapés molts detalls de la vida dels famosos que hi participen, pocs s’imaginaven que Kiko Rivera arribés a declarar els problemes d’addicció a les drogues. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, el concursant i DJ ha fet que es parli d’ell dins i fora del concurs, i que molts personatges televisius ofereixin la seva opinió: d’entre ells, Jorge Javier Vázquez.

Tant és així, que en el passat ‘Sálvame Deluxe’, Mila Ximénez es va pronunciar sobre el tema de les addiccions del fill d’Isabel Pantoja: la col·laboradora va manifestar que estava cansada que Kiko Rivera no parés de parlar del mateix tema. Les seves paraules no van agradar gens al presentador, Jorge Javier Vázquez.

  • Més informació d’interès: Kiko Rivera se sincera i parla de la seva addicció a les drogues

Jorge Javier es posiciona a favor de Kiko

El presentador, posicionant-se en contra de Mila, va expressar la seva opinió sobre les paraules de la col·laboradora: «Crec que, a vegades, perdem la perspectiva. Estem tan acostumats a analitzar les conductes dels altres que perdem elements com la compassió i la bondat».

Donant suport al fet que el DJ es passés una bona part del concurs parlant sobre les seves addiccions a les drogues, el presentador es va posar com a exemple, intentant que tant el públic com els companys del programa poguessin entendre la seva posició: «Jo quan vaig sortir de l’armari no parlava d’una altra cosa. I és que per a mi em va marcar molt tota la vida sempre, la meva homosexualitat. No m’estic comparant amb ningú, però cada un li marca un fet».

‘Sense pèls a la llengua’

Jorge Javier Vázquez y Antonio Tejado
Jorge Javier Vázquez esbronca Antonio Tejado | CatalunyaDiari.cat

 

Jorge Javier va demostrar, a través d’aquestes declaracions, que no està disposat a callar-se el que pensa. A més d’aquesta manifestació a favor de Kiko, fa uns dies donava a conèixer públicament a qui votaria en les pròximes eleccions a la Comunitat de Madrid: el presentador aposat per Más Madrid, la formació de Manuela Carmena i Íñigo Errejón.

Recentment, tanmateix, no va dubtar en enfrontar-se amb Alessandro Lecquio, ja que aquest va afirmar que el dj i la productora de ‘GH DÚO’ havien pactat que expliqués la seva addicció en el concurs. Un altre que va rebre l’esbroncada de Jorge Javier fou Antonio Tejado, per considerar que estava intentant manipular la seva participació.

  • Notícia relacionada: Toc d'atenció de Jorge Javier Vázquez al concursant de 'GH DÚO' antonio Tejado

Comentaris

envia el comentari