Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

Jorge Javier Vázquez a 'Late Motiv': «Això de Catalunya m'ha sobrepassat, és incomprensible»

El presentador de Telecinco va acudir al plató d'Andreu Buenafuente per promocionar 'Grandes éxitos', obra de teatre que protagonitza
Imatge de Jorge Javier Vázquez durant l'entrevista a 'Late Motiv'. | Twitter (@LateMotivCero)

 

Un dels presentadors més simbòlics de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, va concedir, per primera vegada, una entrevista al periodista Andreu Buenafuente, per promocionar l’obra de teatre que protagonitza, ‘Grandes éxitos’. 

 

No obstant això, la conversa es va desviar cap a la part més personal de Jorge Javier. Així doncs, i sense pèls  a la llengua, Buenafuente  va preguntar-li sobre el seu paper com a presentador de ‘Sálvame’.  

El paper de Jorge Javier a 'Sálvame'

«Com ho fas? Com presentes 'Sálvame'?», preguntava Buenafuente. Un dubte que confessava tenir després d’assegurar que ell seria incapaç de posar-se al capdavant d’un espai així, tal com publica ‘El Nacional’. 

 

Un pregunta sobre la qual Jorge Javier li responia: «Jo sóc molt confiat, m’ho crec tot. És per això perquè presento tan bé 'Sálvame'. Pensa, a més a més, que jo vaig estudiar filologia hispànica. M’agraden molt les novel·les de Galdós i veig ara que tot el que passa al programa té a veure amb els seus llibres: amors, adulteris, somnis que cauen a trossos, anhels no correspostos... M’agrada veure’l com si fos una novel·la».

 

De fet, i segons afirma el mateix Jorge, l’èxit de ‘Sálvame’ es basa en la veritat: «Té gràcia i triomfa després de tants anys perquè tot el que passa és veritat. Si fessin teatre, es notaria. La gent sap que és veritat i per això s’enganxen».

 

 

 

Jorge Javier es pronuncia sobre el tema català

D’altra banda, el presentador de Telecinco també va aprofitar l’ocasió per deixar pels núvols la seva íntima amiga Belén Esteban, una dona «d’una vivesa increïble amb molta intel·ligència emocional i molt divertida». 

 

No obstant això, la part més comentada de l’entrevista va arribar quan, com era d’esperar, van tractar el tema català. Així doncs, Buenafuente va treure el tema i Jorge va dir la seva: «Abans era molt lliure, però ara per no ficar-me en embolics prefereixo estar en silenci. És una mica covard però em cansa el conflicte».

 

«Estan passant tantíssimes coses que em preguntes i no sé què dir-te. Això de Catalunya m’ha sobrepassat ja, és incomprensible», confessava Jorge Javier. I malgrat reiterar que és partidari del referèndum , el presentador ha recalcat que vol que sigui pactat: «Crec que manifestar-se i preguntar a la gent és la base de la democràcia. Les lleis estan per canviar-se, no pots estar pendent de les antigues perquè la societat avança».

 

En aquest sentit, Jorge Javier recorda que l’independentisme no és un fet nou, ja que quan ell era jove ja se’n parlava: «Quan jo en tenia 15 ja es parlava d’independència. Fins i tot entre la gent jove».