Jorge Javier Vázquez hablando, haciendo un gesto con la boca que parece un beso a l'aire

Jorge Javier Vázquez revela la malaltia que l'obliga a deixar la seva feina

Jorge Javier Vázquez ha confessat el seriós problema de salut que l'ha apartat dels escenaris

Jorge Javier Vázquez ha tornat a aparèixer de manera fortuïta a les xarxes socials per revelar un fet que preocupava els seus milers de fans.

El presentador de 'Sálvame' havia de cancel·lar la seva actuació a Lorca, fa tot just 24 hores, per un problema de salut que ha acabat revelant aquest dilluns.

Totes les alarmes s'encenien al planeta Mediaset quan es va saber que Jorge Javier no podia actuar. Es tracta de la seva funció 'Desmontando a Séneca' que tenia programada des de fa mesos per al diumenge 14 de novembre.

Primer plànol de Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez estarà «fora de servei» deu dies per un problema de salut | Mediaset

Però la seva absència dels escenaris té un motiu justificat: una malaltia de la laringe que l'impedeix treballar en condicions de cara al públic.

Aquest dilluns al migdia, el comunicador català ha publicat un vídeo a Instagram on revela la raó per la qual estarà de baixa uns quants dies. Jorge Javier ha revelat que pateix laringitis aguda.

Story d'Instagram de Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier anuncia que pateix una laringitis aguda | Instagram

Ara, el tertulià haurà de descansar la veu una mica més d'una setmana per poder tornar amb més força als escenaris i al plató de Telecinco. Les paraules textuals del famós conductor de 'Sálvame' han estat les següents: «Que no s'estengui el pànic, laringitis aguda i deu dies fora de servei».

Jorge Javier va suspendre la seva actuació de diumenge a Lorca

Amb tot, ahir l'Ajuntament de Lorca informava de la «suspensió de l'actuació de Jorge Javier Vázquez al Teatro Guerra per motius de salut». Aquest va ser el comunicat enviat per l'ajuntament de la localitat murciana.

Anunciaven la cancel·lació de l'espectacle 'Desmontando a Séneca' al Teatro Guerra de Lorca, que s'hauria d'haver celebrat fa unes hores.

Jorge Javier juntament amb un dels cartells de la seva obra de teatre
Jorge Javier no va poder actuar el diumenge 14 de novembre a Lorca per una faringitis aguda | Instagram

«A partir de dilluns que ve, 15 de novembre, començarà el procés de devolució del cost de les entrades a la taquilla del teatre. Aquells que van adquirir les entrades a través de plataforma digital rebreu un missatge de directe l'empresa», afirmava María Ángeles Mazuecos, regidora de Cultura de l'ajuntament.

«Vam lamentar haver de comunicar la suspensió de l'actuació del presentador de televisió Jorge Javier Vázquez», deia el seu missatge a les xarxes socials.

Jorge Javier tampoc va anar a treballar al 'Deluxe' dissabte passat

L'únic que se sabia fins aquest matí és que el dissabte. 13 de novembre, també va faltar a la cita amb el programa 'Sábado Deluxe'. Aquesta no és la primera ocasió en què Jorge Javier es veu obligat a aturar una actuació teatral per motius de salut.

Jorge Javier Vázquez mira fix a càmera amb una cara neutral, gairebé sense expressar sentiments
Jorge Javier Vázquez tampoc va anar a treballar el cap de setmana passat a 'Sábado Deluxe' | GTRES

El març de 2019, el català va haver de cancel·lar tota la gira de teatre 'Grandes éxitos', ja que el seu estat de salut complicat l'impedia viatjar per Espanya cada cap de setmana.

Uns mesos abans, Jorge Javier Vázquez va superar el problema més gran de la seva vida. Després de patir un vessament cerebral, el presentador va ser operat d'urgència a finals de març de 2019. Pocs dies més tard, rebia l'alta de la clínica La Zarzuela de Madrid.

Des d'aleshores, Jorge Javier posa tot el seu esforç per seguir les mesures que li va aconsellar el doctor.

EL VÍDEO DEL DIA: