Jorge Javier Vázquez es mofa d'Albert Rivera

El presentador de 'Supervivientes' aprofita la gala per riure's de l'actual dirigent de Ciutadans
Jorge Javier durant la passada gala, anunciant l'abandonament de Violeta
Jorge Javier durant la gala | Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha aprofitat la gala de 'Supervivientes' per fustigar d'una manera molt subtil a Albert Rivera. El presentador català, en una de les connexions en directe amb els concursants, va utilitzar una frase viral del dirigent de Ciutadans. Un cop iniciada la connexió amb la 'palapa' i després d'algun problema tècnic de so, Jorge Javier va dir: «Ho escoltes? És el silenci».

 

Cal recordar que aquesta frase ja ha entrat en la història del món de la televisió, ja que Albert Rivera la va emprar durant el passat debat electoral, fent que minuts després es viralitzés a les xarxes socials. Aquest fet va provocar una forta onada de 'memes' i mofes sobre el polític català.

 

Jorge Javier Vázquez anuncia que torna a la televisió
Jorge Javier Vázquez | TELECINCO

 

Jorge Javier té molt clar la seva ideologia política

Aquesta petita indirecta del presentador badaloní és una mostra clara del poc afecte que sent pel dirigent de la formació taronja. El mateix Jorge Javier Vázquez, en molts cops ha manifestat ser seguidor del socialista Pedro Sánchez i de l'exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena. Per tant, el badaloní sempre ha reconegut ser una persona d'esquerres. 

  

Per si encara no era suficient, minuts abans de la finalització del programa, i justament després de les nominacions, Jorge Javier va tornar a arremetre contra Albert Rivera. El presentador català va haver de fer de psicòleg amb els concursants, ja que havien viscut una gala amb molts enfrontaments i conflictes. D'aquesta manera, el català va fer un discurs moderador amb l'objectiu de transmetre als concursants un missatge de pau i tranquil·litat. En acabar el seu discurs, i amb un to irònic, Jorge Javier va dir:«Semblo Albert Rivera».

 

Pedro Sánchez i Albert Rivera reunits
Albert Rivera i Pedro Sánchez | Cedida

 

La sinceritat sempre ha caracteritzat el presentador català

Jorge Javier Vázquez és una persona que es caracteritza per la seva sinceritat, i quan alguna cosa no li agrada no té cap inconvenient en manifestar-ho. El presentador de 'Salvame' i 'Supervivientes' va reconèixer, abans de les eleccions generals,  que la mentalitat d'Albert Rivera és massa antiga, i que per tant no li agrada gens.

 

Jorge Javier Vázquez ha revelat el seu preferit
Jorge Javier Vázquez ha revelat el seu preferit | TELECINCO

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari