Gran preocupació per la salut de Jorge Javier: no pot més

El presentador de 'Sálvame' no està travessant pel seu millor moment

Jorge Javier Vázquez presentant Gran Hermano
El presentador de 'Sálvame' no està travessant pel seu millor moment | GTRES

Malgrat el confinament, Jorge Javier Vázquez continua treballant com el que més. El presentador segueix als comandaments de 'Sálvame' i de 'Supervivientes', intentant mostrar sempre la seva cara més alegre. Malgrat això, el català no està passant per un bon moment.

En el seu bloc setmanal per a la revista 'Lecturas', Jorge Javier ha reconegut que no està dormint gens bé, que fins i tot s'aixeca diverses vegades durant la nit perquè no aconsegueix agafar el son. «Em desvetllo diverses vegades al llarg de la nit i, encara que em torni a adormir, acabo esgotat entre somni i somni perquè no deixo de somiar», ha confessat el presentador de 'Sálvame'.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«Des que va començar el confinament no n'he tingut ni un d'eròtic, i això que abans eren molt freqüents», ha explicat Jorge Javier tot bromejant. El presentador ha assenyalat que està que puja per les parets, ja que té moltes ganes de sortir al carrer i quedar amb gent. Ell, per sort, segueix treballant en el seu lloc habitual i segueix veient a diversos companys, però tot i això no està bé: la seva salut mental el preocupa molt.

Jorge Javier torna a estar molt trist

Jorge Javier Vázquez ja va confessar que ha passat per un mal moment en què ha patit depressió, motiu pel qual encara es troba una mica trist, a més de la situació actual de país que no acompanya. «Quan em llevo sento una estranya fiblada de tristesa. I això que jo no em puc queixar: visc sol en una casa còmoda i segueixo anant a treballar. Però recordo els meus amics tancats a casa i em desanimo», ha reconegut el català, que no està passant per un bon moment.

Està clar que un dia que passa és un dia menys per tornar a la normalitat, motiu pel qual Jorge Javier intenta animar-se i ser més fort, encara que el confinament sigui molt dur. «Crec que el que més dol és adonar-me de la feblesa dels éssers humans. Nosaltres, que ens crèiem forts i poderosos, hem de romandre a casa per lluitar contra un virus que ha paralitzat les nostres vides», ha comentat al seu bloc de la revista 'Lecturas'.


Comentaris

envia el comentari