URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Jorge Javier Vázquez s'emporta un gran pal durant les seves vacances

Al presentador li han arruïnat les vacances

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
El presentador de 'Sálvame' ha rebut una notícia durant les seves vacances que no esperava | Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez està gaudint de les seves vacances estiuenques després d'haver passat un any molt intens a causa del coronavirus. El presentador es troba descansant i gaudint de les platges. 

El català està molt tranquil i gaudint de l'espectacular mes d'agost que està fent. No obstant això, després d'uns dies de desconnexió total, Jorge Javier ha rebut una notícia que li ha trencat totes les vacances per complet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Al presentador de 'Sálvame' se li han entravessat les vacances i s'haurà d'afrontar a una sanció d'Hisenda per les irregularitats en les seves declaracions d'impostos. 

'Voz Populi' informa que «l'Audiència Nacional ha tirat del recurs de Jorge Javier Vázquez contra les resolucions del Tribunal EconomicoAdministratiu Central, que alhora ratificava una sanció per l'errònia declaració de l'IRPF dels anys 2006 i 2007». 

El presentador no s'esperava per res aquesta notícia. Segons s'ha pogut saber, Jorge Javier ha rebut aquesta informació per sorpresa. De moment, el català no ha dit res al respecte. 

Els problemes als quals Jorge Javier s'enfronta

Segons afirma el citat mitjà, «la sentència, la qual pot ser recorreguda davant del Tribunal Suprem, recull que l'Agència Tributària va iniciar diligències contra Jorge Javier pels pagaments de l'impost de la renda de les persones físiques, descobrint que comptava amb una societat instrumental a través de les quals facturava els seus guanys. Va ser una sanció lleu perquè no es va apreciar ocultació».

Segons sembla, el presentador declarava de forma regular els ingressos de 60.000 euros, però la facturació consistia en xifres de fins a 10 vegades més grans. 'Voz Pópuli' afirma que Jorge Javier és el soci majoritari de Jorge Javier SL.

Jorge Javier està posat en un embolic que espera solucionar aviat. Per si no n'hi hagués prou, el fiscal va considerar que Jorge Javier va incomplir «de manera conscient la normativa reguladora».

Està previst que Jorge Javier regressi a 'Sálvame' a finals d'aquest mateix mes. El presentador es reincorporarà al seu programa i iniciarà també una gira teatral amb la seva obra 'Desmontando a Séneca', la qual va haver de ser ajornada per culpa del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari