Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier Vázquez pateix un greu accident i contacta amb el fantasma de Mila Ximénez

El comunicador ha narrat un succés que ha estat a punt d'acabar en tragèdia

 Aquest dissabte, Jorge Javier Vázquez va explicar al programa 'Sábado Deluxe' que li havia passat una cosa que marcarà un abans i un després a la seva vida. Pel que es veu, va tenir un accident bastant greu durant una de les funcions de 'Desmontando a Séneca', l'obra de teatre que protagonitza. El succés hauria pogut acabar molt malament, però per sort va reaccionar bé i no li va passar res greu.

Jorge Javier Vázquez està convençut que la seva amiga Mila Ximénez, que va morir el juny de l'any passat, li va enviar un missatge evident. Aquest episodi ha fet que recapaciti, i s'ha adonat que el més important és viure el present i no preocupar-se per certs problemes. «És una història molt flipada, però us vull explicar la meva versió», va deixar anar al programa dels dissabtes a la nit de Telecinco.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge javier Vázquez protagonitza una obra de teatre a Madrid | GTRES

«Els teleespectadors han d'agafar les meves conclusions amb pinces, perquè m'estic intentant recuperar del que m'ha passat. Érem al teatre passant-nos-ho bé, molt entregats, amb Sonsoles Ónega, Mercedes Milá i Miguel Ángel Nicolás. De sobte, el bastidor que cau al final de la funció va caure abans d'hora, i jo pensava que em sepultava», explicava bastant afectat.

Segons va dir, va haver de saltar cap al pati de butaques perquè pensava que el bastidor l'aixafaria. «No hauria passat res, però jo no ho sabia, només veia que em queia a sobre. Em vaig llançar al pati de butaques a les fosques i em vaig donar un cop».

El badaloní va haver de ser atès pels serveis mèdics del teatre perquè «estava molt adolorit» i no va poder continuar la funció. Creu que aquest succés no va acabar en drama perquè la seva amiga Mila Ximénez, que va morir fa uns mesos, no va voler, i que només li volia enviar un missatge. Suposadament vol que s'oblidi de les crítiques que està rebent i que gaudeixi dels seus èxits.

Jorge Javier Vázquez, emocionat: «Ja tinc l'avís de la Mila»

El presentador està travessant una època complicada, perquè els seus enemics l'acusen de ser poc professional amb l'obra de teatre que està fent. Per aquest motiu, Sonsoles Ónega, que va presenciar l'accident, ha entrat per telèfon a 'Sálvame Deluxe' per a explicar la seva versió.

Va explicar que el que va passar va ser molt fort, però que el català no es va espantar i va remuntar en qüestió de segons.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez parlant en un plató de Telecinco
Jorge Javier Vázquez s'ha mostrat molt afectat | GTRES

El presentador va agrair a Sonsoles que entrés al programa per a corroborar que el que havia viscut era cert. «Una altra persona estaria a l'hospital, però ell ha tornat a la feina amb una fermesa tremenda. És que ha estat impressionant», explicava Ónega. Jorge està convençut que la seva adorada Mila Ximénez li va voler enviar un missatge per a fer-lo recapacitar.

«He arribat a la conclusió que ja tinc l'avís de la Mila. Estava perdent el temps intentant esbrinar què havia de fer per a ser feliç i ha estat com: "prou de tristeses, deixa de pensar"». Aquestes paraules han emocionat els espectadors de Telecinco, perquè Mila Ximénez encara continua molt present entre el públic.

Jorge Javier Vázquez confessa que té problemes de salut

A més, el comunicador va confessar que està passant una mala etapa perquè ha tingut diversos problemes de salut. «Des del setembre he anat enllaçant coses gens greus, però molestes, que m'obligaven a cancel·lar coses. La faringitis, la laringitis i que anímicament he estat una mica trist. De fet, fins i tot em va venir a veure la meva mare».

I va revelar que els últims dies han sigut especialment delicats. «Porto tota la setmana amb grip, punxant-me per a poder fer el programa i per al teatre». No obstant això, l'accident que ha patit ha fet que s'adoni que és un gran afortunat: segueix viu i pot corregir els errors que ha comès.