El comentari de Jorge Javier en directe que ha descol·locat un polític espanyol

El presentador ha aprofitat la intervenció per a bromejar sobre Isabel Díaz Ayuso

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020
Jorge Javier Vázquez ha abusat de la confiança que té amb Ignacio Aguado | GTRES

Entrar a 'Sálvame' té un perill afegit que ha d'assimilar tots aquells personatges que decideixin deixar-se caure pel plató del programa que presenta Jorge Javier Vázquez. El temporal ha fet que molts representants polítics hagin de fer acte de presència en el programa de les tardes de Telecinco i avui li ha tocat a Ignacio Aguado, vicepresident de la Comunitat de Madrid.

Després que aquest fes balanç sobre com està evolucionant la situació de caos en la Comunitat, a causa del temporal viscut en els últims dies, Jorge Javier ha volgut abusar de la confiança que té amb Aguado per a posar-lo en un destret vinculat a una persona amb la qual treballa braç a braç i que segur, no li agradarà res el que ha dit.

Jorge Javier bromeja sobre Díaz Ayuso amb el vicepresident de la Comunitat

El presentador català, conegut per la seva sincerat, li ha fet un comentari molt punxant al vicepresident, preguntant-li si Isabel Díaz Ayuso és així o si li ho fa. Aquesta pregunta ha estat recollida entre riures per Aguado i que no ha dubtat a entrar al joc, seguint el to jocós del conductor de 'Sálvame'.

Aguado ha dit que la presidenta és com és i que és tal qual es mostra. Tot seguit, ha volgut ajudar a la seva companya de govern dient que tothom té el seu i que en situacions com aquesta és molt complicat agradar a tothom.

Jorge Javier ha aprofitat la xerrada amb el Portaveu de la Comunitat de Madrid per a denunciar algunes coses que considera que no s'han fet bé, tirant d'ironia, indicant que la gent s'ha vist obligada a abraçar-se en el Metre, en un temps en el qual s'està demanant que la gent no s'amuntegui i que deixin la distància de seguretat suficient perquè no continuï corrent el contagi del coronavirus.

Pel seu costat, Aguado ha admès que les imatges de la gent amuntegada en el metre no són les més correctes, però ha afirmat que en l'actualitat el transport sota terra és l'únic que està funcionant sense incidència a la ciutat i que, per tant, és l'únic mitjà que permet a les persones arribar a alguns racons que d'una altra manera, no podrien accedir.


Comentaris

envia el comentari