Jorge Javier Vázquez deixa els fans de pedra presentant les seves germanes 'secretes'

El presentador ha compartit una imatge al costat de la seva mare i les seves dues germanes

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier presenta les seves germanes Ana i Esther | Telecinco

Jorge Javier Vázquez ja ha acabat les seves vacances. El presentador va tornar a la feina fa unes setmanes i per ell una de les coses més importants era poder tornar als escenaris dels teatres quelcom que finalment ha aconseguit.

El presentador de Telecinco no ha dubtat en explicar al seu blog per la revista 'Lecturas' què significa per ell el teatre: «Quan passin els anys i em preguntin què ha significat el teatre per a mi, no hi ha dubte: s'amuntegaran en la meva memòria les imatges de la meva família aplaudint-me al pati de butaques. Si això no és felicitat, ha de semblar-se-li», ha explicat en el seu 'post'.

Jorge Javier ha tornat als escenaris amb l'obra 'Desmontant a Sèneca' i ho ha fet d'una forma molt especial, ja que van assistir a l'obra la seva mare, les seves germanes i els seus cunyats. Ha estat per aquest motiu que el presentador estrella de 'Sálvame' ha compartit una imatge dels seus familiars, per primera vegada, a 'Lecturas'.

Les germanes de Jorge Javier

De la família de Jorge Javier només coneixíem a la seva mare a qui va presentar duran el programa 'Mi casa es la tuya' conduït per Bertín Osborne. Aprofitant que les seves germanes i cunyats van anar a veure'l ha decidit presentar-los.

«La meva tercera funció es va estrenar el dijous a Donosti. Fins aquesta ciutat es van traslladar, la meva mare, les meves germanes Ana i Esther i els meus cunyats Eduardo i Carlos. Van arribar el dimecres i, a la nit, vam anar a sopar» ha detallat a 'Lecturas'.

El català feia molt de temps que preparava l'obra però aquesta es va haver de cancel·lar dos dies abans de la seva estrena a causa del coronavirus i el confinament. Ara que ha pogut tornar als escenaris, el presentador ha volgut ressaltar com és d'important per ell el teatre i que, a més, els seus l'acompanyin.

Aquesta és la primera vegada que podem posar cara a les germanes de Jorge Javier Vázquez i tal com mostra la foto, i com han comentat molts usuaris, el presentador no s'assembla a les seves germanes. Ell mateix ha destacat en diverses ocasions que físicament és el més diferent perquè s'assembla més al seu pare.


Comentaris

envia el comentari