Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier Vázquez presentarà per primera vegada 'Gran Hermano VIP'

Telecinco ha decidit posar-ho al capdavant de la nova edició que s'emetrà a la tardor, 'GH VIP 6'
Jorge Javier Vázquez serà el nou presentador de 'GH VIP'.  | Telecinco

 

Telecinco ha decidit substituir a Jordi González per Jorge Javier Vázquez al capdavant de la propera edició de 'Gran Hermano VIP'. Els rumors sobre aquest canvi van sorgir fa ja unes setmanes, quan la cadena va confirmar la volta del programa durant la propera tardor.

 

Després de les males dades d'audiència de l'anterior 'GH Revolution', una nova edició de 'GH VIP' va quedar en l'aire i Telecinco va decidir avançar l'emissió de 'Supervivientes', presentat per Jorge Javier, que ha acabat sent tot un èxit. De fet, la d'aquesta temporada ha estat l'edició més vista de la seva història arribant a aconseguir un 35% de mitjana d'audiència.

 

Pot ser que per això la cadena hagi decidit apostar de nou per 'GH VIP', però aquesta vegada amb Jorge Javier Vázquez als comandaments del programa, doncs ja ha demostrat que quan es tracta de concursos amb famosos, està en la seva salsa.

Canvis a 'Gran Hermano' per millorar les dades d'audiència

De fet, es tracta d'un canvi que ja li havien demanat molts espectadors i bastant lògic, a més, doncs Jorge Javier és qui presenta totes les edicions de 'Gran Hermano', excepte les VIPS, fins ara. Per si no n'hi hagués prou, salta a la vista que el presentador s'anima entre famosos.

 

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Gran Hermano' | Cedida

 

D'aquesta forma, Telecinco tractarà de retornar a un dels seus programes estrella a les bones dades que una vegada va aconseguir, molt lluny dels quals va obtenir en la seva última edició. Però això no ho faran solament amb el canvi de presentador, hi ha altres rumors que diuen que Sandra Barneda i Lara Álvarez també podrien estar en aquest 'GH VIP 6'.

 

Malgrat que gens d'això està confirmat, s'espera que Sandra Barneda torni a ser la companya de Jorge Javier com a presentadora de 'Gran Hermano'. A més, podria ser que la també presentadora Lara Álvarez fos l'encarregada de realitzar connexions en directe amb la casa de Guadalix, un treball molt semblant al que fa a 'Supervivientes'.

‘GH VIP 6’, en parelles

Abans que Telecinco decidís posposar l'emissió de la pròxima edició de 'Gran Germà VIP', es va especular amb la possibilitat que en ella els concursants conviurien a la casa de Guadalix per parelles.

 

Kiko Matamoros i Makoke hi podrien participar. | Instagram Makoke

 

I no solament d'això es va parlar, dos noms van arribar a sonar com els primers concursants de l'edició, ni més ni menys que Kiko Matamoros i Makoke. Qui sap si finalment acabessin entrant en aquesta nova edició com es va dir fa un temps, de moment, l'única cosa segur és que ‘GH VIP’ torna a la tardor i que ho farà amb Jorge Javier als comandaments.