Jorge Javier Vázquez es va quedar en «shock» quan va veure la boda de Maria Patiño

La periodista li va demanar disculpes i ha assegurat que ambdós tenen una conversació pendent

Jorge Javier Vázquez ens ha confessat el flirteig que va tenir amb un futbolista heterosexual
Jorge Javier Vázquez ja ha tornat de vacances | INSTAGRAM

No sempre tot és com sembla, i tot i que aparentment la relació entre Jorge Javier Vázquez i Maria Patiño és bona, aquests han manifestat tenir una conversació pendent. Aquest petit distanciament entre els dos es va fer públic dissabte passat quan el de Badalona va prendre el relleu de Patiño al capdavant del 'Sábado Deluxe', que ella mateixa havia estat presentant durant les vacances d'estiu.

En aquest sentit, lluny de protagonitzar una dolça rebuda entre els dos companys, el cert és que van deixar al descobert que, en l'actualitat, tenen una conversació pendent que podria fer canviar la confiança en la seva relació d'amistat. I és que, com ja es va fer públic, Patiño va contraure matrimoni per sorpresa durant les seves vacances a Sri Lanka, a l'Índia. 

Una conversació pendent

Davant aquesta bona notícia que no va voler compartir amb anterioritat amb ningú, Patiño va decidir escriure-li l'endemà un missatge a Jorge Javier en el qual deia: «Em vaig casar, ja t'explicaré tot bé. Ho sento, no t'ho vaig explicar i necessito fer-ho públic perquè em sento malament i vull solucionar-ho». Davant aquest missatge, Jorge Javier va assegurar que es va quedar en shock i que, l'endemà, va rebre un altre text de la periodista demanant-li perdó tot dient-li que havia passat una mala nit perquè li havien picat els mosquits.

Sigui com sigui, el cert és que Jorge Javier esperava que la seva amiga l'avisés abans del casament i, encara no hagués pogut anar-hi, almenys s'havia pogut assabentar de primera mà i no per les xarxes socials. Així doncs, ara només falta saber com anirà aquesta conversació pendent entre els dos que, de ben segur, donarà molt a parlar.

 

També et poden interessar...


Comentaris
Tomate
Ojo cuidado

envia el comentari