Jorge Javier Vázquez revela el regal més car que li ha fet 1 concursant de 'Gran Hermano'

El regal va venir per part d'una concursant de l'edició d'Adara

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes'
Jorge Javier Vázquez revela  el regal més car que li ha fet 1 concursant de 'Gran Hermano' | Telecinco

Kiko Hernández ha tornat a ser el revelador clau de 'Sálvame' després de donar alguna de les bombes més sonades dels últims dies, especialment relacionades amb el cas de Marta López i Alfonso Merlos. 

Ara, però, la diana informativa no l'ha posat en la seva excompanya de 'Gran Hermano 3', però sí que ha volgut revelar alguns dels regals que concursants dels diferents 'realities' de Telecinco li han fet. Fins i tot la mateixa Belén Esteban va regalar-li un rellotge quan ella va guanyar 'GH VIP', com a agraïment per haver-la defensat als platós durant tota la seva participació.

Davant d'aquestes confessions, Jorge Javier Vázquez ha aprofitat també per revelar alguns dels regals més cars que li han fet. Entre ells destaca el regal de Barby Cacu, concursant de l'edició número 17 de 'Gran Hermano', la mateixa que va catapultar Adara a la fama. 

Tot i que Barby Cacu va haver d'abandonar el concurs per problemes familiars, no va dubtar en fer-li un regal al presentador pel seu bon tracte durant el concurs. El regal en qüestió van ser uns caríssims bessons, d'una marca molt coneguda i que Jorge Javier va acceptar sense pensar-s'ho. 

Jorge Javier va intentar empenyorar els bessons

La relació entre tots dos es va trencar uns mesos després , quan la concursant va començar a parlar malament de Jorge Javier a les xarxes socials. El català, molt enfadat per aquesta traïció, va decidir empenyorar els seus bessons i vendre'ls a través de la plataforma de compravenda en línia Ebay. 

Al final, el presentador va haver de quedar-se els bessons perquè no li van oferir gaires diners per ells.


Comentaris

envia el comentari