Primer pla de Jorge Javier Vázquez

El català Jorge Javier rep el missatge de l'acomiadament i revela els seus sentiments

Jorge Javier Vázquez pateix atacs d'un periodista conegut

Jorge Javier Vázquez és un mestre dels mitjans i Telecinco l'ha convertit en un heroi perquè és capaç d'aconseguir el que és impossible. El seu regnat està despertant massa malestar i un conegut presentador radiofònic ha alçat la veu del poble. Estem parlant de Federico Jiménez Losantos, que ha destapat un dels grans secrets de 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez té una pèssima relació amb Federico, que es dedica a airejar els seus draps bruts a EsRadio, emissora per a la qual treballa. El periodista li ha enviat un missatge per explicar-li que el seu acomiadament és cada cop més a prop i li ha recomanat que es prepari. Pensa que l'època d'or de 'Sálvame' i Telecinco s'ha acabat per sempre.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge javier Vázquez també treballa fora de la televisió   | GTRES

Jorge Javier ha tingut diversos conflictes amb el líder de 'Es la mañana de Federico', ja que aquest últim també té molt de poder al seu sector. El comunicador li ha enviat un missatge preocupant: «veureu quan canviï el govern». Vázquez s'ha adonat que el seu acomiadament es podria produir en qualsevol moment, almenys això és el que pensa el seu gran rival.

Jorge Javier té experiència al món de l'espectacle i sap com silenciar els seus enemics: no donant-los protagonisme. Per això no ha contestat l'avís que ha rebut, simplement s'ha limitat a comentar l'actualitat. El presentador ha revelat els seus sentiments quan observa les imatges del rei emèrit a Espanya.

Vázquez se sent «decebut» perquè el públic ha rebut Joan Carles com si fos una estrella i el seu passat ha quedat oblidat. «Cal aplicar la cultura de la cancel·lació, aquest senyor ens ha estafat, és un corrupte i ens ha defraudat. No té cap dret a estar al nostre país i passejar-se amb aquesta supèrbia i xuleria, no hi té dret», ha opinat al seu programa.

Jorge Javier Vázquez, tocat: «S'ha tornat boig»

Jorge Javier ha pensat que el millor és no donar pàbul als comentaris de Federico Jiménez Losantos, però cada cop és més complicat. Els espectadors estan al corrent de la informació que facilita el rei de la ràdio i el cert és que la situació empitjora per moments. Recentment ha explicat que han imputat Óscar Cornejo i Adrián Madrid, els propietaris de la productora La Fábrica de la Tele.

Primer pla de Federico Jiménez Losantos.
Federico Jiménez Losantos i Jorge Javier Vázquez tenen una relació molt dolenta   | GTRES

El català prefereix no entrar en detalls, encara que és conscient del que està passant i sap que els fets són força greus. Óscar i Adrián, els seus màxims responsables, tenen problemes i això posa en perill 'Sálvame', fins ara el programa més rendible de Telecinco. Losantos creu que Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, mana molt menys que Jorge.

«Al final qui mana a la cadena no és Paolo Vasile, sinó Jorge Javier, un home de Badalona que s'ha tornat boig. Vasile és un gestor i el que fa callar a tota la cadena és ell en base a criteris de dèspota totalitari». A 'Es la mañana de Federico' han enviat un missatge per assegurar que l'acomiadament del presentador es produirà abans o després.

Jorge Javier Vázquez ha pres una decisió

Jorge Javier ha triomfat a la petita pantalla i està acostumat a despertar certes enveges, encara que hi ha situacions que es descontrolen. Per això ha decidit silenciar els seus enemics i no donar publicitat a comentaris que només busquen fer mal. Mentrestant, Federico Jiménez Losantos continua la seva croada contra el català i els col·laboradors.

«La popularitat de 'Sálvame' ha desaparegut i mai la tornarà a tenir. Abans era una màquina segura, però no tornarà perquè se l'han carregada ells en menys d'un any», declara a EsRadio. Vázquez ha fet broma moltes vegades amb la seva desaparició de Telecinco, encara que realment pensa que falta molt perquè es produeixi el succés.