MOBILITAT

Cap carretera tallada en aquests moments

Jorge Javier Vázquez rep un missatge de text amb una amenaça en directe a ‘Sálvame’

El presentador es va veure forçat a abandonar el plató per parlar amb el director del programa
Les declaracions de Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' | CatalunyaDiari.cat 

 

 

Commoció entre els treballadors de 'Sálvame'. Jorge Javier Vázquez, presentador del conegut programa, estava participant en un dels debats habituals del passat dimecres, 27 de desembre, quan de sobte va rebre un missatge que el va deixar perplex. Tot seguit, aquest va abandonar el plató mentre davant uns col·laboradors, que no entenien res del què succeïa.

El missatge va preocupar i molt a Vázquez, que ràpidament va mostrar el missatge al director de ‘Sálvame’, David Valldeperas. El més cridaner de tot plegat, però, és que Telecinco no en va tallar l'emissió en cap moment. 

 

Així mateix, el director va aconsellar-li en directe que informés les autoritats policials i que interposés una denúncia com més aviat millor.

 

Jorge Javier Vázquez parlant amb el director de 'Sálvame' | CatalunyaDiari.cat

Quin era el contingut del missatge?

Minuts després de l'afer, Jorge Javier va tornar-se a posar davant les càmares. I així, mentre els seus companys li preguntaven què havia passat i quin era el contingut del missatge, el presentador català va assegurar que havia rebut un missatge d'un conegut, al qual no va identificar.

 

«M'ha arribat un missatge informant-me que una persona podria haver contractat a una altra per fer-me mal», va dir Jorge Javier mentre mostrava els seus dubtes en interposar una denúncia.  

 

Molt de ressò a les xarxes

Els fets van trastocar el sí del programa. De fet, els col·laboradors van quedar clarament alterats després de les explicacions del conductor del programa i van aconsellar-li ràpidament contactar amb les autoritats per «prevenir» qualsevol situació perillosa.

 

Finalment, Jorge Javier Vázuqez va tornar a abandonar el plató per posar-se en contacte amb seus familiars.

 

Així mateix, les xarxes socials, com no podia ser d'altra manera, també van dir-hi la seva i van denunciar l'amenaça al presentador.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris