Irònica resposta de Jorge Javier a Gabriel Rufián: «És molta responsabilitat»

El líder d'ERC ha citat al presentador al Congrés dels Diputats

Jorge Javier Vázquez presentant una gala de 'El tiempo de descuento'
Jorge Javier ha bromejat sobre la seva nova popularitat | GTRES

Jorge Javier Vázquez s’ha convertit en un líder de masses després de les seves paraules a ‘Sálvame’, quan va interrompre les paraules d’Antonio Montero per assenyalar que el seu programa no toleraria discursos de VOX. «Aquest programa es de ‘rojos’ i ‘maricons’».

Des d’aquell moment, milers de persones van començar a parlar del presentador català com una nou líder de l’esquerra. Però el que ben segur que no esperava és que el seu discurs arribaria al Congrés dels Diputats de la boca de Gabriel Rufián.

Jorge Javier arriba al Congrés

Jaume Asens, d’Unides Podemos, afirmava a la tribuna que el líder d’ERC no es veia «molt còmode» amb la decisió del partit de negar-se a la prorrogació de l’Estat d’Alarma. Rufián contestava després sorprenent els diputats presents amb la cita escollida.

«Normalment cito a gent com Marx o Allende, però avui citaré a Jorge Javier Vázquez: Què pinta quí Pablo Iglesias? Doncs,  què pinta aquí aquest atac a Esquerra?» recriminava el líder republicà. Rufián fa referència, així, a la resposta de Jorge Javier davant Antonio Montero, qui va començar a parlar de Pablo Iglesias en mig d’un debat sobre ‘Merlo’s Place’.

La resposta del presentador en directe 

La resposta del presentador no s’ha fet esperar, i ha bromejat sobre el tema a ‘Sálvame’ mentre parlava amb Alberto Díaz, un dels directors del programa: «Estic passant per un procés de molta responsabilitat i agrairia si us plau que m’ho féssiu el més amè possible».

Jorge Javier no ha dubtat en col·locar-se medalles i parlar sarcàsticament sobre la importància que té que les seves paraules hagin arribat als diputats: «És una responsabilitat immensa ser el líder de l’esquerra que sóc, és complicadíssim. Si us ho ofereixen, rebutgeu-ho. Avui, a més, m’acaben de citar al Congrés, no t’estic mentint», li comentava al director.

«Jo no pensava que ser líder fos tan esgotador, però si la gent ha decidit que jo ho sigui, ho sóc». Tot i bromejar sobre el tema, també ha aprofitat per treure benefici de la seva nova popularitat: «I si la gent decideix que aquest any m’he d’emportar el meu segon ‘Ondas’, jo amb tota la meva humilitat, que és la meva característica més distintiva, aniré a recollir-lo. Sé que hi ha campanyes perquè me l’emporti», afirmava entre bromes als espectadors.


Comentaris

envia el comentari