Jorge Javier Vázquez li retreu a Aramís Fuster l'expulsió de ‘GH VIP’

La bruixa més coneguda d'Espanya surt de Guadalix i s'enfronta a una crisi econòmica enorme

Aramís Fuster en la gala de 'Gran Hermano VIP 6', junto a Jorge Javier Vázquez.
Aramís Fuster durant la gala de 'Gran Hermano VIP 6', amb Jorge Javier Vázquez. | Telecinco

 

Jorge Javier Vázquez ha dedicat unes paraules molt contundents a Aramís Fuster, després que aquesta es convertís en la segona concursant expulsada de 'Gran Hermano VIP', durant la gala d'aquest passat divendres a la nit.

El presentador no s'ha pogut empassar les paraules i ha estat d'allò més sincer, retraient-li a Aramís que tenia una gran oportunitat al concurs i no l'ha volgut aprofitar. «Ho has engegat tot a fer norris», li deia.

L'autoritat més gran en ocultisme a Espanya no va acceptar els retrets del col·laborador de Telecinco i va dir que no se'n penedia de res, que no s'havia equivocat demanant als seus companys que la nominessin per sortir del reality.

Jorge Javier a Aramís: «L'has cagat»

«Vas entrar a Gran Hermano VIP amb una imatge espessa... eres un personatge difícil... et perfilaves com una de les guanyadores i ho has llençat tot per la borda, i estic molt enfadat amb tu», va començar Jorge Javier l'esbroncada a Aramís Fuster.

Després li va agrair haver-hi entrat al programat aportant grans moments, shows molt televisius amb els que Aramís es va convertir en la reina de les xarxes socials amb tota mena de mems, però el presentador desconeix el que li va passar pel cap després.

«No entenc com una senyora de la teva edat i veterania hagi tirat per la borda una oportunitat tant gran, i tenint en compte com de bé ho estaves fent. Eres una de les estrelles del reailty. Explicam, de veritat», li va demanar a l'expulsada.

Aramís Fuster, segunda expulsada del concurso 'GH VIP 6', de Telecinco, junto a Jorge Javier Vázquez.
Aramís Fuster, segona expulsada 'GH VIP 6'. | Telecinco
 

Aramís justifica la seva sortida del concurs

En vista d'aquestes paraules, Aramís va voler defensar-se i justificar la seva sortida, coneixent que, tot i el seu sou a 'Gran Hermano VIP', haurà de fer front a un deute de 10.100 euros per impagament i un desnonament a la seva casa de Marbella.

«Vaig perdre l'alegria. No em trobava a mi mateixa. He viscut set anys en total soledat i, després d'entrar, em vaig trobar amb una convivència que ja m'esperava. Però és clar, jo no soc de pedra i vaig reaccionar fantàsticament, però no podia fingir cada dia. Vaig perdre l'ànima!», va expressar.

Amb tot, el presentador la va interrompre per dir-li, novament, que reconegués que l'havia «cagat» i que va perdre l'oportunitat de donar-li un tomb al seu personatge, de convertir-se en una bruixa estimada. Tot i els esforços del presentador, Aramís no ho va reconèixer.


Comentaris

envia el comentari