Jorge Javier incendia Cantora: el que sap d'Isabel Pantoja

Ha revelat dades de la 'batalla' que manté amb el seu fill, Kiko Rivera

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha revelat detalls d'Isabel Pantoja | Telecinco

Jorge Javier Vázquez i Isabel Pantoja han mantingut una relació cordial en els últims temps, després de reconciliar-se pels comentaris que ell va realitzar en 'Sálvame Tomate', no obstant això, aquesta cordialitat podria trencar-se en aquests moments després de les declaracions que ha realitzat el presentador. En concret, aquestes paraules les ha expressat al seu bloc de la revista 'Lecturas', unes paraules que venen a fer referència a la disputa que ara manté la 'tonadillera' amb el seu fill gran, Kiko Rivera.

L'origen del conflicte entre els Pantoja

Fa unes setmanes, Kiko Rivera es va asseure al plató de 'Sábado Deluxe' per reconèixer que havia estat infidel recentment a la seva dona (Irene Rosales). I, en aquesta mateixa entrevista, en la qual es va sincerar de forma contundent, va afirmar estar travessant un mal moment, el qual tot sembla indicar que pateix una depressió, que no ha explicat mai a ningú.

La seva esposa li va trucar per donar-li ànims i també ho va fer la seva mare. No obstant això, Isabel Pantoja va anar més enllà i li va retreure que no li hagués explicat la seva situació, i també va exposar-li que no li permetia que estigués malament, amb tot el que està passant altra gent. Això sí, després va indicar-li que ràpidament aniria a veure'l per fer-li un petó i una abraçada. Malgrat tot, aquests gestos d'afecte encara no han arribat, i ell se'ls ha recriminat obertament a les xarxes socials.

Esclata la guerra entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera

Després d'aquests intercanvis d'opinions, hi ha una 'batalla' campal ara entre mare i fill. Una batalla plena de rumors, d'enraonies i fins i tot de manifestacions públiques. I això ha fet que Jorge Javier Vázquez reveli les dades que sap al respecte. Així doncs, al seu bloc de 'Lecturas' ha manifestat que «fa molt malament Isabel Pantoja a agafar el telèfon i parlar amb els periodistes per defensar-se i carregar contra els seus fills. Ella, que ha sabut sempre gestionar tan bé els silencis, està cometent errors de principiant».

En aquest sentit, el presentador ha reconegut que la 'tonadillera' ha cridat a certes figures del món del cor per desvelar detalls molt personals com, per exemple, el fet que ha ajudat al seu fill econòmicament. Un fet que ha causat un gran enuig en ell, qui ha decidit trucar a 'Sálvame'. I precisament, sobre aquest enuig ha parlat Vázquez.

Exactament ha revelat que «Kiko Rivera ens va avisar per missatge a Chelo García Cortés i a mi que no estava disposat a tolerar més declaracions falses de la seva mare. El to dels missatges no deixava lloc al dubte: l'atipament. Mai, repeteixo, mai, Kiko li havia plantat cara públicament a la seva mare».

És més, el presentador ha explicat el contingut del missatge que va rebre del DJ: «Prefereixo callar perquè si no s'embolicarà massa grossa». Això sí, ha reconegut que el missatge que va enviar-li el jove a la col·laboradora «era encara més dur».

En aquest sentit, ha dit que «Kiko no tolera que la seva mare vagi explicant-li a companys de la professió als quals no suportava, per dir-ho finament, que ell gasta els diners d'una manera molt frívola».

Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera vestits de negre en un funeral
Ha esclatat la guerra entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera | GTRES

Els vaticinis de Jorge Javier Vázquez sobre els Pantoja

Després de donar els detalls de la 'guerra oberta' entre Kiko i Isabel, Jorge Javier Vázquez ha volgut plantejar com creu que acabarà la mateixa. En aquest sentit, ha manifestat que «ho té cru la Pantoja, perquè fins a la data el seu fill havia estat el seu màxim valedor. (...) Però també la paciència de Kiko té un límit. I, si decideix parlar, la imatge de Pantoja podria quedar destruïda per sempre».

Per acabar, el presentador de 'Sálvame' ha exposat que creu que la 'tonadillera' està mal aconsellada o actuant de forma incorrecta, ja que ha dit que «alguna cosa li està passant des de fa temps per caure en errors tan garrafals. Crec que li està passant factura l'aïllament de Cantora. I els seus fills no poden deixar d'acusar-ho a l'esgotament que suposa el que li costa a la seva mare baixar-se de les seves sabates d'artista».


Comentaris

envia el comentari