Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

Jorge Javier deixa de pedra María Teresa Campos revelant la traïció de la seva neta

La filla de Terelu Campos estaria utilitzant un doble llenguatge amb la guerra entre la seva família i Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez ha declarat la guerra a María Teresa Campos després que dissabte passat se sobrepassés amb ell al plató de 'Sábado deluxe', quan ell tan sols volia entrevistar-la.

La veterana presentadora el va insultar, va fer broma amb la seva salut i es va atrevir a dir que ningú l'estimava. Tot i que en aquell moment el presentador no va prendre consciència dels actes, ho va fer ahir quan va voler respondre a la Campos al plató de 'Sálvame'. El català es va mostrar molest amb la seva companya i va dir que fins i tot la seva mare estava enfadada pels comentaris de la comunicadora, la qual va abandonar el programa amb comentaris inapropiats relacionats amb el presentador.

Jorge Javier Vázquez va admetre que va estar esperant que María Teresa Campos li truqués per disculpar-se, però aquesta trucada no va arribar. Tampoc es van manifestar Terelu Campos i Carmen Borrego itentant exculpar a la mare. Davant d'aquesta situació, el conductor de 'Sálvame' ha comunicat que no vol tornar a coincidir en un plató amb les Campos, ja que considera que li han faltat el respecte, motiu pel qual ha assegurat que no les vol a prop.

Per la seva banda, Alejandra Rubio, col·laboradora de Telecinco i filla de Terelu, va confessar-li a Belén Esteban que no li havien agradat els comentaris de la seva àvia i que, a més, li feia vergonya trobar-se amb Jorge Javier pels passadissos, ja que estava decepcionada amb la seva àvia, mare i tieta per la mala conducta. Però aquesta versió d'Alejandra queda caducada perquè ara ha donat a conèixer una versió que no té res a veure amb aquesta modèstia.

Alejandra Rubio dona suport a la seva àvia en públic

Una reportera va preguntar-li a la jove per la seva opinió sobre el que ha passat, però Alejandra no va respondre, tot i que va donar a entendre que el presentador estava exagerant la seva reacció. Aquest vídeo ha molestat molt al català i ha acabat desvetllant la conversa entre Belén Esteban i la filla de Terelu.

I és que la presentadora va estar a punt de no presentar-se a l'entrevista. Sembla que a mesura que avançava la setmana, la presentadora es va desdir de la negociació per què aquesta li estava portant problemes amb les seves filles, les quals no estarien d'acord amb la seva aparició al programa estrella de Telecinco, al qual finalment va accedir a anar.