Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier Vázquez surt al pas dels rumors: «De 'Sálvame' no em trauran ni amb aigua calenta»

L'alerta s'ha disparat mentre el presentador català és de vacances al Carib
Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' | Cedida

 

Dies d'incerteses per Jorge Javier Vázquez. El presentador de ‘Sálvame’ continua a l'ull de l'hucarà després que els últims dies s'hagi especulat amb la seva sortida de 'Sálvame'. De fet, el presentador català va expressar-se sense embuts en afirmar: «Me'n vaig ara, que després venen corbes».

 

Tot i això, el mateix presentador ha interromput el programa que presenta des de fa anys per contextualitzar aquelles controvertides paraules i detallar les condicions de la seva marxa.

Les revelacions de Jorge Javier Vázquez

«Vaig dir que marxava de vacances. Potser us enfadareu, però estic al Carib amb la meva mare i a la platja», va relatar Jorge Javier en ser enrevistat pel programa que ara dirigeix Paz Padilla.

 

Així mateix, en directe per Telecinco, aquest va relatar:  «No sé per què passen aquestes coses. Ho vaig deixar ben clar. Volia deixar passar les meves paraules, però la bretolada s'ha fet una gran bola de neu».

 

Al fil de la declaració, el presentador va prosseguir assegurant que no volia «abandonar» als seus companys i que continuava molt involucrat amb el reeixit format de Mediaset. En aquest context, doncs, el presentador va al·legar: «De ‘Sálvame’ no em traurà ningú, ni amb aigua calenta. És el meu programa i estic encantat de ser-hi».

 

Paz Padilla a 'Sálvame' | Telecinco

Un descans merescut

 

Paz Padilla, d'altra banda, va voler aclarir que el fet que ella presentés el programa era circumstancial. «Tornarà aviat, només s'ha pres unes vacances», va explicar l'andalusa mentre aclaria que el presentador no tenia intenció de deixar el programa. 

 

Jorge Javier, finalment, va publicar una imatge a Instagram on mostrava que s'ho estava passant d'allò més bé. Aquest, de fet, apareixia a la piscina, amb el missatge: «I una vegada aclarit el meu ‘abandó’ en ‘Sálvame’, continuo amb el bronzejat».