Jorge Javier Vázquez i Carlos Sobera presentaran 'Supervivientes 2019'

L'edició d'enguany, carregada de fitxatges estrella, torna amb moltes novetats, com la incorporació de Carlos Sobera com a presentador

'Promo' de 'Supervivientes 2019'
'Promo' de 'Supervivientes 2019' | TELECINCO

Fa unes setmanes, la salut obligava al presentador Jorge Javier Vázquez a parar completament després de patir un ictus. Des de llavors es manté en repòs absolut per recomanació mèdica i el presentador s’ha vist obligat a cancel·lar la seva gira teatral i a no poder presentar les últimes gales de ‘GH DÚO’. Amb tot això, la seva participació a ‘Supervivientes’ estava en dubte; finalment però, s’ha confirmat que Jorge Javier serà el presentador del ‘reality’ ‘Supervivientes’, mentre els metges ho permetin, és clar.

Enguany, ‘Supervivientes’ arriba carregat de novetats, ja que Mediaset intentarà treure’n el màxim suc possible repartint la seva emissió per les diferents cadenes del grup. És per això, que el ‘reality’ comptarà amb programes especials que s’emetran a Cuatro; en total, de fet, 4 seran el nombre de gales i programes que s’emetran setmanalment, repartits entre Telecinco i Cuatro. Amb tant programa, també hi haurà més presentadors. Carlos Sobera s’uneix a l’equip de presentadors format de moment per Lara Álvarez en les seves connexions des d’Hondures, i Jordi González com a moderador dels debats.

 

Carlos Sobera presentarà 'Supervivientes' a Cuatro
Carlos Sobera presentarà 'Supervivientes' a Cuatro | TELECINCO

Una edició històrica

Les gales emeses a Cuatro seran presentades pel famós Carlos Sobera, i a més a més, Mediaset ha decidit explotar al màxim el programa connectant ambdues cadenes, Telecinco i Cuatro, per fer més espectacular aquesta edició. «Televisió transversal» és el nou terme que han encunyat els directius del grup per anomenar aquesta cobertura sense precedents que es realitzarà de ‘Supervivientes’, amb la connexió dels seus dos canals estrella.

Isabel Pantoja és el gran fitxatge de l'edició
Isabel Pantoja és el gran fitxatge de l'edició | CEDIDA

 

Aquesta cobertura extraordinària no és d’exagerar si tenim en compte l’aposta que ha fet el programa pels concursants de l’edició d’enguany, que cobraran grans quantitats de diners, com és el cas d’Isabel Pantoja. Sí, la ‘tonadillera’ farà història presentant-se a un ‘reality’ d’aquest estil i convertint-se en el fitxatge més car de la història de la cadena, amb 80.000 euros setmanals que s’embutxacarà.

 

Els teleespectadors estan desitjant veure com serà la convivència a l'illa amb la seva examiga Chelo Cortés, que també serà concursant de ‘Supervivientes’. Un altre fitxatge estrella és el de Colate, exmarit de Paulina Rubio, que es troba en plena pugna judicial per la custòdia del fill que tenen en comú.

 


Comentaris

envia el comentari