Jorge Javier Vázquez en pla mig somrient amb vestit negre i camisa blanca

Jorge Javier Vázquez se sincera: «És el moment de buscar ajuda»

Jorge Javier Vázquez s'ha sincerat en directe després de l'abandonament de Kiko Hernández

Jorge Javier Vázquez va ser més sincer que mai aquest dimecres a 'Sálvame' parlant d'un dels seus companys de treball i amic, Kiko Hernández. El col·laborador no passa un dels seus millors moments i el català l'ha ajudat perquè torni a ser el de sempre.

'Sálvame' ha començat aquest dimecres, 6 d'octubre, focalitzat en l'estat anímic de Kiko Hernández. El col·laborador madrileny viu una de les seves pitjors èpoques després de la mort de la seva tieta, Mila Ximénez, i Begoña, la seva «segona mare».

Kiko, desesperat per les dificultats que li ha donat la vida últimament, ha demanat ajuda als directors del programa. El cas és que ha sol·licitat abandonar el mateix durant uns dies per recuperar-se bé. «Necessito desaparèixer i he de parar perquè estic destrossat», ha dit en ple directe.

La reflexió de Jorge Javier després de l'abandonament de Kiko Hernández

Kiko deixava el plató amb ànims baixos i ja no tornava a sortir en pantalla en les tres hores i mitja restants de 'Sálvame'. En veure que no apareixia de nou al plató. Jorge Javier agafava la paraula per referir-se al col·laborador i a altres com ell que volen deixar el seu lloc de treball en algunes ocasions.

I és que el presentador de 'Sálvame' és sabedor del que l'audiència del programa pot pensar veient les contínues sortides i retorns dels col·laboradors.

«A vegades la gent ha d'estar cansada d'escoltar-dir que volem deixar-ho. Entenc que diran des de casa doncs escolta, deixa-ho o el que sigui. Jo he estat el primer que he volgut marxar 800 000 vegades», ha començat Jorge Javier.

«La gent ha d'estar fins al capdamunt que vulguem marxar»

«La reflexió que he fet és que en aquesta professió quan estàs bé anímicament et sembla fàcil fer-ho. Però, quan estàs malament tires la culpa a la teva professió i veus que l'única via d'escapament és sortir. No se sap molt bé a on», sentenciava el mediàtic presentador.

Jorge Javier aprofundia més en el tema i explicava per què hi havia aquesta necessitat de marxar, i ha demanat perdó a tota l'audiència. «Crec que també té a veure que el nostre treball és cara el públic i vols fer-ho amb un somriure, amb bon humor, amb bon ànim».

«Quan per dins et sents fet una merda, potser honestament no està bé estar a la televisió. En altres treballs ho pots emmascarar, pots estar amb mala cara o sense parlar molt, però aquí es nota moltíssim. Per això em sento en l'obligació de demanar disculpes, perquè la gent ha d'estar fins al capdamunt que vulguem marxar», ha dit.

Jorge Javier a Kiko Hernández: «Crec que és el moment que busquis ajuda» 

Jorge Javier va intentar convèncer Kiko que absentar-se del programa no era la millor idea. I que el seu mal moment personal no caldria barrejar-lo amb treballar o no a Telecinco.

El que sí que li ha aconsellat Jorge Javier és que demani ajuda a un professional que pugui tractar la seva situació. «Quan vinguis, el problema seguirà i parar és un pegat. Crec que és el moment que busquis ajuda».

A col·lació d'això, Gema Lopez es referia a això amb una sàvia reflexió. «Saps què passa? A nosaltres se'ns nota quan no estem bé, però som uns privilegiats perquè ens podem permetre parar, per això ens ho plantegem».

«La gent generalment no pot ni plantejar-s'ho. Per això a nosaltres ens passa això moltes vegades. Perquè en el nostre cas sí que podem».