Jorge Javier s'ha sotmès a una nova tècnica per a lluir abdominals

Es tracta d'una màquina que realitza unes 20.000 abdominals sense esforç

Jorge Javier Vázquez de vacances
El presentador de Badalona vol millorar el seu aspecte físic   | Instagram

No és cap sorpresa que a Jorge Javier Vázquez li agradi cuidar-se. De fet, ha viscut un gran canvi d'aspecte físic en els darrers, però, fins al moment, havia estat causa d'una estricta dieta i de les preparacions físiques del seu entrenador personal.

Fa uns anys, el seu aspecte era més grassonet i, actualment, llueix cada vegada més prim i fibrat. Bé, doncs sense tenir prou amb aquesta nova imatge que va alternant amb els tints del seu cabell, ara el català molt fer un pas més enllà i presumir de la famosa 'tauleta de xocolata'. 

Realitza unes 20.000 abdominals sense esforç

Tots aquells que la tinguin, sabran que no és fàcil aconseguir-la, per tant, el presentador ha optat ara per deixar-se seduir per la tecnologia. Així doncs, Jorge Javier s'està sotmetent a unes sessions amb el mètode Emsculpt a la clínica Ácido Hialurónico de Madrid. Es tracta d'una màquina que realitza unes 20.000 abdominals sense esforç i ha aparegut com el primer dispositiu d'energia que permet desenvolupar múscul.

Només estan estirant a una llitera i tenint molta paciència mentre la màquina actua, Jorge Javier està aconseguit allò que des de fa tant temps desitja: les abdominals. Ell mateix ha volgut publicar una imatge al seu perfil d'Instagram on se li pot veure en una de les seves sessions i on mostra la seva notable alegria després de veure els resultats. «Se m'està quedant una tauleta d'agafa pa i suca». 

Jorge Javier Vázquez
El presentador vol tenir unes abdominals perfectes | Instagram

 

700 euros per sessió

El preu de cada sessió d'Emsculpt és de 700 euros per cada mitja hora i, segons els experts, es necessiten almenys quatre sessions perquè es comencin a notar els resultats. Així doncs, es calcula que el presentador de 'Sálvame' es gastarà una mitja de 2.4000 euros en aquesta nova aventura estètica.

 

També et poden interessar...

  • Jorge Javier atura 'Sálvame' en veure una falta d'ortografia
  • 'GH VIP': Jorge Javier Vázquez al·lucina amb el membre viril de 'El Cejas'

Comentaris

envia el comentari