Jorge Javier Vázquez talla en sec a Olga Moreno quan anava a victimitzar Rocío Flores

El presentador no ha deixat que la concursant deixés anar un discurs entre llàgrimes

Cada vegada està més clar que a Olga Moreno li importa molt poc guanyar 'Supervivientes' i molt seguir parlant de la seva família i demostrant que estan molt units. El problema de tot això ve quan la concursant està aïllada del que està passant a Espanya i es va ficant en problemes sense saber que Rocío Carrasco, a través de la seva docu-sèrie, també l'està destapant a ella i deixant-la en una molt mala posició. De fet, Rocío Flores va dir fa uns dies que preferiria que Moreno no parlés de la família a l'illa per com s'estava desenvolupant tot, però no obstant això, reconeixia que també és la seva vida i que per tant si vol pot fer-ho.

Aquesta setmana Olga ha dedicat molt pocs esforços a fer tasques a l'illa però molts esforços a parlar de la seva relació amb Rocío Flores, la filla del seu marit Antonio David Flores. Entre llàgrimes, ha explicat a diversos dels seus companys que considera que no li ha donat prou amor a aquesta nena i que tot i estimar-la molt, creu que no l'hi ha sabut demostrar prou. I és que considera que ha estat molt més afectuosa amb el seu germà petit, David Flores, i que potser per això ha deixat una mica de costat a la filla gran de Rocío Carrasco.

Els comentaris de la concursant sobre Rocío filla no han acabat aquí, i també ha admès que durant molts anys la van fer convertir-se en una segona mare del seu germà, preocupant-se dels seus medicaments, dels seus tractaments i de seguir la seva evolució en el dia a dia. No sense abans recordar que eren ells els qui portaven a l'infant a el metge, deixant de nou a Rocío Flores per terra esbiaixant els relats i fent-los tan seus que els seus companys sembla que se la creuen.

A la supervivent li costa molt poc parlar d'ella i diu que l'afecte que li ha demostrat a David Flores li ha servit perquè Rocío Flores la idolatri i que en les seves paraules, la consideri 'Déu'. No cessa en voler demostrar que la seva família és ideal i que tot i els obstacles estan molt units, però ara, gràcies a 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' estem veient que la família no és tan idíl·lica i que tenen molts draps bruts del passat.

Jorge Javier Vázquez ha volgut ensenyar-li a Moreno un vídeo de l'illa en la qual se la veu parlant de Rocío i David Flores, i aquesta ha tornat a plorar recordant-ho. Ha estat llavors quan ha dit que aquesta nena ho va passar molt malament de petita i que va patir molt. En aquest moment el presentador l'ha tallat i l'ha fet tornar amb la resta dels seus companys.

Telecinco té molt clar el seu posicionament en tot aquest assumpte i per això vigilen molt bé els passos que es donen i les opinions que s'aboquen i per això, Olga Moreno no pot mai acabar de dir el que veritablement pensa.

La seva tornada a Espanya

Molts dels tertulians de Telecinco consideren que quan Olga Moreno torni a Espanya i vegi tot el que s'està sabent i l'opinió generalitzada que hi ha, segurament es comenci a plantejar moltes coses i decideixi prendre camins per separat amb el seu marit. Igualment, ara s'està descobrint que la mateixa Olga estava molt ficada en moltes de les trames del col·laborador en contra de la seva exdona Rocío Carrasco, i fins i tot, aquesta s'atreveix a dir que Moreno és una peça clau en el linxament que li han fet durant tots aquests anys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari