Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier trenca tabús i assenyala el col·laborador amb qui aniria al llit

El presentador tampoc s'ha tallat en dir amb quines de les seves companyes no se n'aniria al llit

Jorge Javier Vázquez és molt característic per no tenir pèls a la llengua i dir les coses tal com són. Aquesta mateixa tarda s'ha aventurat a confessar les seves fantasies i ha revelat amb quin dels seus col·laboradors compartiria una nit de passió, allunyats dels focus de televisió. El català ha explicat que es veuria perfectament amb Alonso Caparrós, de qui va escriure un article fa algunes setmanes lloant la seva tornada als mitjans i la classe amb la qual treballa cada tarda que assisteix al plató de 'Sálvame'.

A més, Jorge Javier Vázquez tampoc ha descartat trobades puntuals amb Kiko Matamoros i Antonio David Flores, encara que aquestes dues opcions no li han seduït del tot prenent de broma les alternatives que ell mateix ha presentat a Caparrós. Per la seva banda, Caparrós s'ha sentit molt afalagat pel presentador titular de 'Sálvame'.

Jorge Javier no s'ha quedat tallat i també ha volgut dir amb quins dels seus companys no tindria mai res. Aquesta llista negra la capitaneja Jesús Manuel Ruiz, que segons sembla no és per res del gust del presentador. A més, també ha dit el nom de Miguel Frigenti, en aquest cas no perquè no li agradi sinó que ha afirmat que li costaria molt veure-ho com un amant i no com un amic que és el que és ara.

El cor de Jorge Javier Vázquez està lliure

El presentador fa temps que no té parella, exactament des que va trencar la seva relació amb Paco, el que ell ha considerat el seu gran amor i del que va separar-se per no tenir els mateixos objectius de futur.

Actualment el presentador està solter i per aquest motiu, potser, llança missatges a través de la televisió amb l'objectiu de trobar una mitja taronja que li regali nous moments de passió i molta complicitat. Cal recordar que fa algunes setmanes, Vázquez es va oferir per participar a un altre famós programa de Telecinco: 'Mujeres y hombres y viceversa'.  Creieu que podríem veure al presentador buscant l'amor a la televisió?