Jorge Javier Vázquez de vacances

Jorge Javier Vázquez debutarà a Cuatro amb 'GH VIP: límite 48 horas'

Encara està sense resoldre qui serà el presentador o presentadora del debat dels diumenges

Telecinco i Cuatro estan treballant en els últims preparatius per a la setena edició de 'GH VIP'. A menys d'un mes per a donar inici a una de les edicions més esperades d'aquest popular programa, el canal 'Yotele' ha publicat una de les novetats d'enguany.

Es tracta del debut del presentador Jorge Javier Vázquez a Cuatro. D'aquesta forma, es confirma que el català serà l'encarregat de conduir la gala de 'Gran Hermano VIP: límite 48 horas', programa que s'emet dos dies abans de la gala oficial del programa.

Jorge Javier fica per primera vegada un peu a Cuatro

Fins al moment, l'encarregat de presentar aquest programa havia estat Carlos Sobera, això no obstant, en aquesta edició serà Jorge Javier qui posarà per primera vegada un peu a Cuatro. Tot i que ambdues cadenes formen part del grup Mediaset, el cert és que Jorge Javier mai havia sortit del marc de Telecinco. 

Ara, tindrà una nova oportunitat per a demostrar que la seva elecció any rere any és encertada. D'altra banda, encara està sense resoldre qui serà el presentador o presentadora del debat dels diumenges. En aquest sentit, es contemplen diversos noms com Jordi González, encarregat de fer-ho fins ara, o Sandra Barneda.

Jorge Javier Vázquez
El presentador ha donat unes pistes sobre alguns participants | Telecinco

 

 

Mila, una de les concursants confirmades

Tota aquesta informació extra, així com els noms dels participants, s'aniran sabent en les pròximes setmanes, ja que els fidels seguidors del programa no poden aguantar més amb tantes incògnites. De moment, pels més encuriosits,  ja s'ha confirmat que Mila Ximénez serà una de les concursants d'aquesta edició. La resta? Tot arribarà...

Imatge promocional de 'GH Vip'
Queda menys d'un mes perquè comenci 'GH VIP' | Telecinco

 

També et poden interessar...